El Barça perd (1-2) a les semifinals de la AMOS Women's French Cup de pretemporada i el Bayern de Munic es classifica a la final, en la qual jugarà o bé davant el Paris Saint-Germain o el Manchester United, els quals encara han de disputar el seu partit.

El Bayern de Munic s'avança a la primera part

El Barça ha començat el partit dominant. A l'equip alemany li ha costat molt sortir amb la pilota des del darrere durant els primers minuts del xoc, mentre que les jugadores de Jonatan Giráldez semblaven més còmodes. Fins i tot, Clàudia Pina ha tingut una ocasió clara per obrir el marcador, però la defensa bavaresa ha tret la pilota a la línia de gol.

Claudia Pina Barca femenino Bayern / Foto: @FCBfemeni
Claudia Pina desaprofita una ocasió clara per al Barça a la primera part / Foto: @FCBfemeni

El Bayern de Munic s'ha reposat i ha millorat el seu nivell. Tot i que no trobaven la manera d'apropar-se a la porteria de Gemma Font, les alemanyes han començat a jugar de tu a tu davant un Barça sensiblement superior.

El Barça ha encaixat el primer gol del partit, curiosament a la primera rematada i bona ocasió que ha tingut el Bayern, de la mà de Gwinn, al minut 40 del primer temps. Les vint-i-dues jugadores han marxat als vestidors en finalitzar els primers 45 minuts amb victòria visitant per 0-1

El Barça empata de la millor manera, però acaba perdent

Després d'un quart d'hora d'intentar-ho, el Barça ha trobat justícia i la noruega Caroline Graham Hansen ha empatat el partit amb un golàs des de la frontal de l'àrea al minut 59. La pilota s'ha colat per l'escaire de la porta de Grohs per tornar a igualar el marcador a Toulouse

Uns minuts més tard, al 65 de partit, Patri Guijarro ha tingut una gran ocasió en un u contra u. La jove portera del Bayern li ha guanyat la partida en una jugada en la qual la migcampista blaugrana s'ha pensat massa la seva decisió.

Quan el Barça semblava llançat a guanyar el partit, sorpresivament el Bayern s'ha tornat a avançar al minut 84 amb un gol d'Emelyne Laurent, gràcies a una errada garrafal de la defensa blaugrana i de Sandra Paños

Alineacion Barca femenino Bayern Amos Cup / Foto: @FCBfemeni
L'onze inicial que ha tret avui Jonatan Giráldez / Foto: @FCBfemeni

Després d'aquesta derrota, a les blaugrana els queda disputar el partit de tercer i quart lloc d'aquest torneig, i pocs partits més per finalitzar la pretemporada i preparar-se per començar la Lliga el cap de setmana del 10 i 11 de setembre.