Xavi Hernández ha decidit passar a l'acció contra aquells jugadors que sembla que s'estan prenent de broma el mal moment que travessa el Barça. L'entrenador està molt enfadat amb els futbolistes que no li estan donant la importància que es mereix al ridícul fet per l'equip contra el Bayern de Munic i comença a prendre mesures dràstiques. Ja en el descans els va mostrar el seu enorme enuig, així com després davant dels mitjans de comunicació, quan va anunciar que començava una de nova era en el Barça. Rodaran caps.

El primer sentenciat és Sergiño Dest, a qui Xavi va substituir al descans pel seu pèssim rendiment, per després comunicar-li a Joan Laporta que el traspàs del lateral dret seria una excel·lent manera de recaptar diners, ja que no entra als seus plans.

Xavi Bayern Barça EFE

Xavi Hernández, entrenador del Barça, en el partit contra el Bayern / EFE

Coutinho prioritza els diners a jugar a futbol

I ara li toca el torn a Philippe Coutinho, de qui Xavi Hernández i el Barça comencen a estar farts. L'entrenador va parlar amb el jugador a la seva arribada a la banqueta i li ha donat oportunitats per foguejar-se, però ja ha pogut certificar que és un cas perdut. El brasiler ni s'implica ni sembla estar disposat a esforçar-se per pujar al vaixell, per la qual cosa la seva sortida és obligatòria. Ja no li queden més oportunitats.

El gran problema és que Coutinho ha donat ordres als seus representants de no donar cap facilitat per sortir. Per començar, Coutinho exigeix als clubs interessats mantenir la seva fitxa actual, una petició impossible d'assumir, ja que el brasiler és a un nivell molt inferior que tenia quan es va convertir en el fitxatge més car de la història del Barça. Sense ofertes que li interessin, al jugador ja li va bé seguir en el Barça, cobrant la seva fitxa, ja que jugar a futbol sembla que per a ell ha passat a un segon terme.

Philippe Coutinho Barca Europa Press

Coutinho continua sense rendir al nivell esperat / Europa Press

Coutinho està sentenciat

La situació ha arribat a orelles de Xavi Hernández, que pensa actuar amb contundència. Coutinho en jugarà molt poc a partir d'ara, i menys si continua entrenant al nivell que està fent fins ara. El Barça haurà de pagar-li el salari, però el jugador perdrà el poc caixet internacional que li queda, obligant-lo a haver d'oblidar-se per sempre de tornar amb la selecció.

L'única esperança del club és que Dani Alves aconsegueixi convèncer a Coutinho que la millor opció per a tothom és que accepti sortir, que segueixi la seva carrera lluny del Camp Nou. El Barça li ha donat a Coutinho molt més que Coutinho al Barça, encara que el futbolista segueix sense volver entendre-ho. El problema és greu i difícil de resoldre.

 

Imatge principal: Philippe Coutinho, en el partit de Lliga contra el Granada / EFE