El Barça Lassa de futbol sala guanya la Copa del Rei contra el Jaén Paraíso Interior a la pròrroga i posa punt final a quatre anys de sequera (4-3). El gol de Jesús Aicardo a falta de dos minuts pel final tenyeix de blaugrana el primer títol de la temporada.

La cinquena Copa del Rei del Barça ha estat més treballada que qualsevol altra. Els gols de Ferrao, Esquerdinha i Leo Santana semblaven decidir la final, jugada a Cáceres, en la primera part. Però el Jaén, empès per la seva nombrosa i sorollosa afició, ha aconseguit remuntar per allargar el partit més enllà dels 40 minuts.

Andreu Plaza aconseguix el seu primer títol al capdavant de la secció i clava els ulls en la primera ronda dels play-offs pel títol de Lliga, que començaran el pròxim 12 de maig a la pista de Ríos Renovables Zaragoza