A vegades la realitat supera la ficció. L'equip de futbol irlandès Ballybrack FC va reconèixer aquest dimecres en un comunicat que havia fingit la mort d'un dels seus exfutbolistes per aconseguir suspendre un partit.

portada irish daily mail

El club, que pertany a les categories regionals del futbol irlandès, va fer oficial la suposada mort de l'espanyol Fernando Lafuente en un accident de trànsit per aconseguir suspendre el partit que tenien programat. Per si fos poc, els altres encontres de lliga van celebrar un minut de silenci en memòria del futbolista amateur, que mentrestant seguia treballant tranquil·lament a la seva companyia de desenvolupament de software.

En el comunicat, el Ballybrack FC ha demanat disculpes al jugador espanyol, als aficionats i a l'equip contrincant, l'Arklow Town FC, i ha explicat que la persona responsable de l'engany "ha estat destituïda de les seves funcions al club". Segons expliquen, aquesta  "estava travessant dificultats personals sense que els altres membres del club ho sabessin".