El somni ha arribat al seu final. El mateix Atlètic de Madrid del Cholo Simeone que ara fa cinc anys va deixar el Sant Andreu fora de la Copa del Rei als setzens de final, aquest 2018 ha fet repetir la història. Tot i plantar cara i deixar el conjunt matalasser contra les cordes, la qualitat dels madrilenys ha acabat sentenciant l'eliminatòria al Wanda Metropolitano (4-0).

Veure per creure

Els andreuencs volien fer història al majestuós nou estadi de l'Atlètic. Només un 0-1 a l'anada i tot obert per a una tornada que es prometia interessant i molt lluitada. Tot i ser l'equip més modest de la ronda copera, de Tercera Divisió, ha estat un dels petits que més ha combatut.

El Sant Andreu, lluny de sentir-se atemorit en la immensitat d'un Wanda més que buit, ha sabut fer-se gran i provocar molts problemes al quadre madrileny. L'Atlètic s'ha plantat com un sòlid equip de Champions i amb molt pocs reserves. Koke, Saúl, Savic, Lucas o Correa han estat titulars.

Però ni els noms ni la feblesa sobre el paper han frenat els catalans. Primer Josu al minut 20 ha estat a punt de marcar després d'una mala passada de l'Atlètic i una mala sortida d'Adán. I després ha arribat el festival d'Elhadji: pilota al pal al minut 32 i just abans del descans ha estat a punt d'embocar una rematada de cap des de dins l'àrea.

Simeone posa l'artilleria

L'Atlètic empatava a casa contra el Sant Andreu al descans, però abans de tornar al camp ha fet dos canvis de titulars habituals. Han entrat Rodri i Lemar, i els matalassers han encertat.

El Sant Andreu, un equip diferent, lluïa el logotip d'Open Arms a la samarreta, però d'aquesta manera s'ha quedat després de la gran arrencada dels locals. Els quadribarrats han vist com, primer Lemar, després Kalinic, i poc després Correa, en deu minuts de la segona part han fet tres gols.

L'eliminatòria ja s'ha acabat, però tot i això el conjunt català no ha perdut la seva essència. Pilota als peus, jugades a les bandes i arribades perilloses a l'àrea de l'Atlètic. Al final, no ha arribat el gol de l'honor, però sí el quart de l'Atlètic, aquesta vegada de Vitolo dins dels últims deu minuts del partit.

El Sant Andreu ha plantat cara, ha estat atrevit, però no ha aconseguit fer història. L'Atlètic confirma els pronòstics amb més patiment de l'esperat i els andreuencs hauran d'esperar a un altre any.