L'Atlètic de Madrid també guanya el seu compromís contra el Rayo Vallecano per 1-0 i segueix pressionant el Barça. Un gol d'Antoine Griezmann a l'inici de la segona part ha permès els madrilenys afrontar amb tranquil·litat el final del partit i controlar el seu rival.

Els del Cholo Simeone han jugat un partit fàcil, sense gaires complicacions i amb la clara intenció d'aconseguir els tres punts fos com fos. La primera part ha estat molt treballada per part dels dos equips. Poques ocasions i sense gols. El Rayo de Paco Jémez ha aguantat els atacs dels matalassers i han arribat al descans amb un igualat empat a zero.

Griezmann, el golejador

El davanter francès només ha necessitat trepitjar el terreny de joc per marcar les diferències. Simeone ha apostat un onze inicial amb molts canvis, reservant els jugadors per la tornada de Champions contra el Bayern. Griezmann, un dels que descansava, ha entrat al minut 55, i tot just entrar, ha marcat el gol de la victòria. Poca feina per l'Atlètic i un solitari gol de Griezmann li ha servit per aconseguir els tres punts.

La pressió és pel Barça

Madrid i Atlètic de Madrid han fet la feina. Han guanyat per la mínima i han aconseguit els tres punts. Els matalassers amb 85 punts se situen al capdamunt de la taula i el Madrid els segueix a un punt.