L'Atlètic de Madrid ha caigut derrotat aquest dimarts contra l'Inter de Milà, per 1-0, en l'anada dels vuitens de final de la Champions League. El conjunt de Simeone ha patit contra un rival molt compacte que després de sorprendre a tots la temporada passada en arribar a la final de la competició, en el curs actual està deixant molt bones sensacions, com demostren les 9 victòries seguides que sumeixi, la qual cosa li permet tenir pràcticament sentenciat el Scudetto. L'Inter de Milà, molt compacte enrere i elèctric a dalt, ha fallat diverses ocasions importants, però en el tram final ha trobat el premi a la seva insistència, amb un gol d'Arnautovic després d'un greu error defensiu dels de Simeone.

En l'altre partit de la jornada, el Borussia Dortmund no ha passat de l'empat, 1-1, en la seva visita al PSV. Els alemanys s'han avançat en la primera part, gràcies a Malen, però en l'inici del segon temps han vist com els neerlandesos empataven en un penal transformat per Luuk de Jong.

Lautaro Inter Atletico EFE
Lautaro Martínez, rematant una centrada davant de Savic / Foto: EFE

Primera part intensa

El partit ha començat amb una gran intensitat per part d'ambdós equips. L'Inter de Milà no volia la pilota, ja que se sent còmode jugant a l'espai, mentre que l'Atlètic s'ha mostrat una mica dubitativa a l'hora de crear. La primera ocasió ha estat per a l'equip de Diego Pablo Simeone, en un fort tret creuat de Lino que ha sortit fora. Amb tot i això, la sensació era que l'equip que estava més còmode era l'Inter de Milà, que en cada recuperació de pilota feia sensació de perill, amb Lautaro Martínez i Thuram com a més perillosos. En el minut 18 ha estat a punt d'arribar l'1-0, en una passada mortal de De Vrij que Witsel ha tallat providencialment.

A mesura que han anat passant els minuts, la sensació de perill de l'Inter ha augmentat, en part pels dubtes de l'Atlètic a l'hora de treure la pilota jugada des de darrere. En el minut 32, Lautaro ha avisat amb una rematada alta i poc després el mateix davanter argentí ha obligat Oblak a lluir-se, per parar una gran rematada de cap. En el minut 38, una pèrdua de De Paul ha provocat una altra ocasió dels locals, molt clara, però Bonic ha desviat a córner el tret de Lautaro. I abans del descans ha estat el torn de Thuram, que ha fet treballar Oblak. En el tret, el davanter francès s'ha lesionat i ja no ha pogut jugar després del descans.

Inter Atletico EFE
Lino, conduint la pilota davant de la pressió de Darmian / Foto: EFE

Arnautovic plasma la superioritat de l'Inter

En la segona part l'Inter de Milà ha intensificat el seu domini, amb un ritme de joc molt alt. En el minut 48, Arnautovic, el substitut de Thuram, ha tingut l'1-0 a les seves botes, però només davant d'Oblak ha disparat fora. La rèplica de l'Atlètic de Madrid ha estat una oportunitat de Lino, que amb Morata només ha decidit disparar, i l'intent ha sortit desviat (55). L'ocasió dels de Simeone ha estat només un miratge, ja que el gran dominador ha estat l'Inter, que ha tingut la seva millor ocasió en el minut 63, quan Lautaro Martínez ha deixat Arnautovic sol davant d'Oblak. El davanter, tanmateix, no ha col·locat bé el cos i ha disparat fora.

El tram final ha estat del partit ha estat un atac constant de l'Inter de Milà, que ha buscat el gol amb insistència. En el minut 77, Oblak ha tornat a ser vital, en parar una excel·lent rematada de cap de Lautaro. Finalment, l'ha trobat el gol, després d'un error grotesc de la defensa de l'Atlètic de Madrid. Reinildo i De Paul no s'entenen i Lautaro es queda sol davant d'Oblak. El porter desvia el tret de l'argentí, però en el rebuig Arnautovic envia la pilota al fons de la porteria (79'). L'Atlètic ha buscat l'empat, sense èxit, per la qual cosa haurà de buscar la remuntada en el Metropolità.