Joao Félix es troba vivint un dels períodes més complicats de la seva curta carrera professional. Fa uns dies va ser el responsable de l'eliminació de la selecció del seu país, Portugal, en les semifinals de l'Eurocopa, fallant el penal decisiu en la tanda contra França. I això ha provocat que rebi tota mena d'insults a les seves xarxes socials. Però aquí no acaben els seus problemes, ja que tampoc sap on jugarà a partir de la pròxima campanya.

L'acord per a la seva cessió al Barça va finalitzar el passat 30 de juny, i ara està obligat a buscar un nou desafiament. Els seus drets continuen pertanyent a l'Atlètic de Madrid, però no té cap tipus d'interès en tornar allà. A més, no entra en els plans de Diego Pablo Simeone, amb el qual no es pot ni veure, després dels problemes personals que van tenir en el passat, i que van provocar que acabés fent les maletes. I tampoc no és ben rebut per l'afició ni pels seus companys.

Joao Félix gol Barça Atlètic EFE
Joao Félix/ EFE

De manera que l'internacional lusità sortirà de nou del Civitas Metropolitano, però encara no se sap la seva destinació. En el Camp Nou no han ocultat que estan disposats a donar-li una nova oportunitat, però no tenen intenció de realitzar un desemborsament astronòmic, com demana Enrique Cerezo. Per tant, si no rebaixen considerablement aquestes pretensions, Joan Laporta i Deco deixaran escapar a l'ex del Chelsea o del Porto, encara que Hans-Dieter Flick estigui interessat en tenir-lo en la seva disciplina.

Una cessió seria l'opció més senzilla perquè Joao Félix pogués romandre en l'entitat blaugrana, encara que el Benfica també ha preguntat per ell. I els 'matalassers' prefereixen que l'atacant de 24 anys acabi a l'estranger, i no reforci un rival directe de La Liga EA Sports. I l'Aston Villa ha estat l'últim equip en aparèixer en l'horitzó del guanyador del Golden Boy l'any 2019, ja que Unai Emery està convençut que podria ajudar-lo a recuperar la seva millor versió.

Joao Félix

El Barça haurà de resoldre aquest assumpte, si bé ara mateix el jugador es troba de vacances. Però s'ha marcat una data límit per prendre una decisió definitiva.

El 27 de juliol Joao Félix s'hauria d'incorporar als entrenaments de l'Atleti

El 27 de juliol, Joao Félix hauria d'incorporar-se a la pretemporada de l'Atleti, una cosa que espera que no succeeixi. Així que es marca aquell termini per trobar un nou repte. I si no té novetats del Barça, se n'anirà a un altre lloc.

Tot pot passar en aquestes setmanes.