Arturo Vidal vol més minuts. En una entrevista a TV3 emesa aquest divendres, el migcampista del Barça ha deixat clar que no tanca la porta a deixar el club si aquest curs no té més protagonisme. "Si al mes de desembre o quan acabi la temporada no sóc important, hauré de prendre una decisió i buscar un altre horitzó", ha afirmat.

A l'entrevista, el xilè ha assegurat que sent que els seguidors l'estimen i ha reivindicat el seu paper a l'equip. "Crec que m'he guanyat el respecte de la gent, per això cada cop que em toca jugar intento deixar-ho tot com a agraïment. M'agrada ser important i ajudar l'equip", ha dit.

arturo vidal barça slavia efe

EFE

L'estil a debat

Vidal sempre ha estat a la diana perquè el seu estil s'allunya molt del que sempre ha caracteritzat el Barça, però, segons ell, l'ADN del club té més matisos. "La premsa pot parlar, però l'ADN Barça és ser guanyador, per això la gent m'aplaudeix. El Barça no és només jugar bonic, també és guanyar coses", ha assegurat.

D'altra banda, l'interior xilè ha apuntat que el factor físic pot ser clau per alçar la Champions League. "Tenim a Messi, fet que t'ajuda a guanyar-la, però clarament el físic és important. Hem de treballar més si volem aconseguir els tres objectius", ha reconegut. El 22 blaugrana sap que l'equip, malgrat el que diguin les classificacions, no està bé: "Encara tenim temps, hem de millorar moltes coses i donar el màxim", ha dit.

Per últim, el xilè no ha aclarit si Messi ja ha dit al vestidor que guanyarà la Pilota d'Or, però sí que ha afirmat que l'argentí "és el número u de tota la història".