Es podria dir que és una de les grans sorpreses del confinament. Arthur Melo, futbolista del Barça que va arribar la temporada passada, ha demostrat durant aquest temps que està reclòs pel coronavirus que està millorant amb el català.

Ja fa uns dies va mostrar a través de les xarxes socials com estava aprenent els pronoms en una de les seves classes particulars de català.

I aquesta vegada continua progressant. Val a dir que no s'ha hagut de trencar gaire el cap, però a diferència de la gran majoria de companys d'equip, ha felicitat el Sant Jordi, i ho ha fet en català.

Una mostra més de l'adaptació d'Arthur al Barça i a Catalunya. El brasiler s'hi sent còmode i sembla que, basant-nos en aquesta iniciativa, té la intenció de quedar-se molts anys a Barcelona.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat