El Reial Madrid fa mesos que monitora una de les nombroses sensacions europees que té el Bayer Leverkusen entre les seves files. Concretament, es tracta de Jeremie Frimpong, un futbolista que va ser vinculat també amb el Barça ara fa unes temporades, però que, amb el pas del temps i el seu desenvolupament futbolístic, s'ha erigit en un objectiu de mercat prioritari, no només per a Florentino Pérez, sinó per a molts grans d'Europa.

En aquest sentit, i segons ha informat el reconegut periodista especialitzat en 'mercato', Fabrizio Romano, des de la Premier League hi ha tres gegants com Liverpool, Manchester United i Arsenal interessats, sent aquest últim qui estaria disposat ja a abonar una clàusula de rescissió de tan sols 40 milions d'euros.

Jeremie Frimpong con el Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press
Jeremie Frimpong, durant un partit de Bundesliga amb el Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press

Jeremie Frimpong, el carriler més influent en l'atac d'Europa

Frimpong està quallant una temporada espectacular i el seu rendiment correspon a la dinàmica ascendent del seu futbol durant la darrera temporada. Per aquesta raó, als seus 23 anys, el futbolista neerlandès ja té un valor de mercat de 50 milions d'euros. El seu actual contracte el va signar aquest darrer mes d'octubre, però el club alemany va acordar-li una clàusula de sortida assequible en vista que el jugador, abans de signar la seva renovació, ja va estar molt a prop de canviar d'aires.

El Leverkusen no va quedar-li cap altre remei que cedir i posar-li un preu de sortida molt pagable, sent ara l'Arsenal qui estaria per la labor de pagar-la per tal de deixar el Reial Madrid sense el seu fitxatge. Sigui com sigui, les darreres publicacions informen que l'entitat londinenca voldria assegurar-se ja el traspàs del futbolista, però en cap dels casos hi hauria traspàs durant el mes de gener per tal de no afectar a la temporada del Leverkusen.

Xabi Alonso entrenador Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press
Xabi Alonso entrenador Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press

Líder a la Bundesliga amb 4 punts de rèdit sobre el Bayern de Múnic i classificat per als setzens d'Europa League, sent, juntament amb el Liverpool, el clar contendent a guanyar-la. Amb tot, l'important per a Xabi Alonso és que Frimpong, el carriler més influent en l'atac de tota Europa amb 17 aportacions de gol, — una més que el seu company d'equip Alejandro Grimaldo — no canvii d'aires just abans que arribi el moment clau de la temporada. A partir de gener, és quan es dictamina si els equips tenen fusta de campions o no.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!