Mikel Arteta està sent capaç de crear un projecte guanyador a l'Arsenal. Malgrat que l'entrenador basc encara no ha estat capaç d'aixecar cap títol rellevant amb el conjunt londinenc, la realitat és que els Gunners són un dels millors equips d'Europa, tant per nivell de joc col·lectiu com per totes les superestrelles que té a la seva plantilla. Així doncs, l'objectiu de l'Arsenal d'aquí final de temporada sembla clar: trencar l'hegemonia del Manchester City en la Premier League.

L'Arsenal pateix una dura derrota contra el West Ham...

La temporada anterior, ja va ser capaç de consolidar-se com la principal alternativa al City per conquerir la lliga anglesa, però els de Pep Guardiola van aguantar el pols i, gràcies a un final de temporada espectacular, van acabar conquerint el títol final. I aquest any, sembla que la lluita entre els dos equips, amb l'aparició d'un Liverpool que està sorprenent, serà semblat. Per aquesta raó, Arteta li ha demanat a la seva secretaria tècnica reforços durant el pròxim mercat d'hivern, de cara a competir amb el millor equip possible en el tram final de temporada.

Guardiola i Arteta abans d'un partit entre l'Arsenal i Manchester City / Foto: Europa Press
Guardiola i Arteta abans d'un partit entre l'Arsenal i Manchester City / Foto: Europa Press

Després d'un gran inici de temporada, l'Arsenal va tenir la primera oportunitat de col·locar-se com a líder en solitari de la Premier League. Per fer-ho, havia de superar el West Ham a casa. Tanmateix, els homes d'Arteta no van complir l'esperat i van patir una contundent derrota (0-3). És cert que els locals van generar ocasions de sobres per emportar-se els tres punts, però la falta d'encert va acabar condemnant un equip que es troba a tan sols dos punts del Liverpool, l'actual líder.

... i Mikel Arteta demana Martín Zubimendi

Un accident que ha confirmat que Arteta tenia raó: per aguantar el ritme de puntuació del Liverpool i el Manchester City hauran de fitxar a l'hivern. I en aquest sentit, el nom que més encaixa dins de la planificació esportiva Gunner és el de Martín Zubimendi, migcampista de la Reial Societat que té firmada una clàusula de rescissió de 60 milions d'euros. Segons ha recollit el portal digital Todofichajes.com, l'Arsenal podria abonar aquesta xifra durant el pròxim mercat de fitxatges d'hivern.

Martin Zubimendi Reial Societat / Foto: Europa Press
Martin Zubimendi, disputant un partit amb la Reial Societat / Foto: Europa Press

Faltaria conèixer la decisió de Zubimendi, que està encantant a la Reial Societat, però la possibilitat d'incorporar-se a un dels millors elencs del món és una oportunitat que no sempre es pot rebutjar. Així doncs, sembla que ja podem conèixer quin serà un dels serials del pròxim mercat de fitxatges.