La Premier League sotja en el Camp Nou, amagada entre les ombres de la ciutat Comtal, per provar de seduir un d'aquests futbolistes que estan cridats a marcar una època al FC Barcelona. Una de les perles que, ara mateix, té el Barça entre la seva falda i la qual haurà de cuidar amb summa delicadesa si no vol veure com abandona la disciplina blaugrana, rumb a un Arsenal que tracta de seduir-lo.

Aleix Garrido, el futur del Barça

Aleix Garrido va debutar amb el FC Barcelona el passat 1 d'abril davant de l'Elx. Xavi Hernández va fer debutar uns minuts el centrecampista, molt pocs, per cert, però suficients per entendre per què hi ha tantes esperances posades en ell.

Aleix Garrido Barça Atlètic Reial Madrid Castella / Foto: @FCBarcelonaB
Aleix Garrido durant un partit del Barça Athlètic / Foto: @FCBarcelonaB

En aquell precís instant, el nom de Garrido, desconegut encara, va començar a sonar no només entre el barcelonisme, sinó entre tot l'espectre futbolístic. El jove futbolista de Ripoll va donar mostres de la seva qualitat i, als seus 19 anys, ja hi ha qui el compara amb Pedri.

En el moment del seu debut amb el primer equip culer, Garrido va estendre la seva vinculació amb el FC Barcelona fins a 2025. Joan Laporta, conscient del futur que li espera al jugador, es va assegurar lligar-lo durant un llarg temps davant els cants de sirena provinents d'Anglaterra per seduir-lo.

L'Arsenal s'interessa a Aleix Garrido

Aleix Garrido, com dèiem, és un futbolista amb l'ADN Barça, un d'aquests centrecampistes tan reconeixibles en el barcelonisme, i tan necessaris per a l'estil de joc que es practica en el Camp Nou. Garrido sap on és, i no es vol moure del Barça.

Mikel Arteta amb l'Arsenal rient / Foto: EFE - Steven Paston
Mikel Arteta somrient en un entrenament de l'Arsenal / Foto: EFE - Steven Paston

Així doncs, tant club com jugador han fet un esforç per continuar vinculats, davant de la possibilitat que qualsevol altre equip llancés el llaç a un dels futurs més prometedors del planter blaugrana. Encara que, el futbolista sempre ho ha tingut clar.

Malgrat això, l'Arsenal de Mikel Arteta no llançarà la tovallola i anirà a totes per convèncer el nen d'or de Xavi, en el qual té moltes esperances posades. Els gunner practiquen un estil de joc semblant al Barça i el tècnic espanyol vol robar-li a Garrido perquè sigui el seu timó en el centre del camp de l'Emirates. Compte!, que ve la Premier.