El Betis corre el risc de perdre a una altra de les seves grans estrelles pròximament. Després d'un estiu molt complicat per als aficionats, en el qual es van haver d'acomiadar de llegendes com Joaquín Rodríguez, retirat, i Sergio Canales, que va ser traspassat al Rayados de Monterrey mexicà, aviat poden continuar rebent males notícies. I no s'ha d'oblidar que també es van veure obligats a donar sortida a Juanmi Jiménez i a Luiz Felipe, ambdós amb direcció a l'Aràbia Saudita.

Manuel Pellegrini va veure com pràcticament la meitat de la columna vertebral de l'equip marxava, i per això va demanar la directiva que rebutgés totes les ofertes que poguessin arribar per un altre dels seus pilars: Guido Rodríguez. També és molt sol·licitat, i és considerat com un dels millors centrecampistes de La Liga EA Sports, però des del Benito Villamarín van fer un esforç per retenir-lo, encara que va arribar a estar a prop de firmar per l'Olympique de Lió.

Guido Rodríguez Real Betis / Foto: Europa Press - Joaquín Corchero
Guido Rodríguez/ Foto: Europa Press

Per sort per al tècnic xilè, ha pogut continuar gaudint de les increïbles condicions físiques i tècniques que té el campió del Mundial de Qatar, que està sent un dels pocs cracs que sí que estan complint amb les expectatives en aquest inici de curs tan irregular que estan protagonitzant els sevillans. No obstant això, els seus dies en el club semblen estar comptats, si considerem que finalitza contracte el 2025, i no té intenció de renovar.

L'internacional argentí creu que està preparat per fer el salt a un equip més ambiciós i poderós, on pugui disputar la Champions League i lluitar per tots els títols. I ja ha aparegut el primer gran pretendent per al centrecampista de 29 anys, que és l'Arsenal. Els londinencs li ofereixen un salari molt més elevat en comparació amb el que percep ara mateix a Heliòpolis, i l'oportunitat de conèixer la Premier League.

Mikel Arteta està obsessionat a incorporar a un nou efectiu per a la medul·lar el mes de gener, veient que no confia ni en Mohamed Elneny ni en Jorginho Frello.

15 milions d'euros, el preu de venda de Guido

Els 15 milions d'euros que el Betis ha col·locat com a preu de venda per Guido no haurien de suposar cap tipus de problema per als 'gunners'. Poden pagar aquesta xifra sense problemes, i per tant Pellegrini té motius per estar realment preocupats.

Tot fa indicar que serà la pròxima pèrdua que es produeixi.