Un dels jugadors que semblava que ho tenia pràcticament fet amb el Reial Madrid és el central Antonio Rüdiger. L'alemany acaba el seu contracte amb el Chelsea al final d'aquesta temporada i els londinencs sembla que s'han resignat a perdre'l per les seves altíssimes pretensions econòmiques, malgrat ser una peça clau en els esquemes defensius del tècnic alemany dels blues, el també alemany Thomas Tuchel.

Rüdiger vol un gran contracte

Es va arribar a dir que Rüdiger li va demanar al Chelsea un sou de 10 milions anuals per renovar, i els blue li van deixar clar que no arribarien a una xifra així, per la qual cosa els representants van començar a moure's al mercat fins a arribar al Reial Madrid, que continua sent el gran favorit per fitxar-lo.

Antonio Rudiger Chelsea EuropaPress

Rüdiger vol un gran contracte per fitxar pel Madrid / Europa Press

Florentino Pérez, d'acord amb Carlo Ancelotti, van decidir que era una gran oportunitat de mercat incorporar a un campió d'Europa sense haver de pagar traspàs, però quan semblava que el fitxatge era més a prop que mai, tornen a paralitzar-se les negociacions.

L'impediment torna a ser les exigències econòmiques del futbolista, que ara demana 11,5 milions de salari anual per fitxar pels blancs, segons informa el diari Marca. L'ex de la Roma cerca tancar l'últim gran contracte de la seva carrera|cursa, tant de durada com de sou, i vol aprofitar que el Madrid veu amb bons ulls reforçar el darrere de cara al pròxim curs per aconseguir-ho.

El Barça també el segueix

No obstant això, Florentino té reservats els grans contractes per a les estrelles, i sembla impensable que accepti aquestes peticions. El Barça també segueix de prop el defensa, però sap que és impossible arribar a aquest sou, per la qual cosa la lluita és entre les oficines del Santiago Bernabéu i els representants de Rüdiger.

Antonio Rudiger Chelsea campeon Champions League Europa Press

Rüdiger és campió d'Europa amb el Chelsea. A la foto, amb Azpilicueta / Europa Press

Sembla que la intenció del futbolista és jugar al Reial Madrid, i això facilitaria molt les coses, perquè si el club que presideix Florentino Pérez es mostra intransigent, com sol passar en aquesta mena de negociacions, a l'encara jugador del Chelsea li tocarà acceptar menys d'aquests 11,5 milions.

El Chelsea ha arribat a oferir-li'n vuit i no ha funcionat. Tampoc no ho han fet els intents de l'entrenador Thomas Tuchel de convèncer el seu compatriota, per la qual cosa que el més factible continua sent veure Rüdiger defensar el blanc madridista a partir del pròxim curs. Des de l'1 de gener ja és lliure de negociar, per la qual cosa fins que no hi hagi un acord en ferm, el seu nom continuarà sent a la taula de Florentino Pérez.