L'estat de salut d'Ángel Nieto ha empitjorat greument en les últimes hores. L'expilot pateix un edema cerebral massiu i el seu pronòstic és greu, segons informa el Diari d'Eivissa. Nieto va haver de sotmetre's a una operació d'urgència durant la nit per retira-li un os del crani i evitar així lesions cerebrals. 

El comunicat mèdic emès ahir per la tarda per la Policlínica Nuestra Señora del Rosario, on l'expilot es troba ingressat després que un cotxe xoqués contra el seu quad a la carretera de Santa Gertrudis, assenyalava que Nieto es trobava en "procés de despertar" del coma induït, sense complicacions de cap tipus i amb una "evolució dins la normalitat".

Fins i tot, els serveis mèdics havien decidit retirar-li el sensor que controlava la pressió intracranial, i tots els TACs reflectien la seva millora.

Tot i això, el diari apunta, citant fonts del centre, que el seu estat de salut ha patit un gir radical durant la nit i es pot esperar "qualsevol desenllaç". 

"L'últim comunicat és dolent"

Ricardo Urgell, fundador de la discoteca Pachá i amic personal d'Ángel Nieto, ha assegurat aquest matí a la seva arribada a la Policlínica que l'expilot "està molt malament". Urgell ha dit visiblement afectat que l'últim comunicat sobre la situació de Nieto "és dolent". 

Urgell és un dels amics que s'han acostat a Eivissa per estar amb la família de l'expilot, que es troba al centre hospitalari. "Ahir estava bé i avui sembla que està pitjor", ha assenyalat Urgell, que ha confirmat la preocupació de la família.

La seva dona, Belinda, i els seus dos fills, Gelete i Pablo Nieto, són a la clínica. "La situació del meu pare és molt greu. La veritat és que estàvem tots molt esperançats i ha canviat bastant el tema. L'han hagut d'operar d'urgència i està bastant greu", ha declarat el gran dels fills, mentre que Pablo ha explicat que estan "destrossats, esperant notícies ja que tot es va complicar ahir a partir de les dotze de la nit.

També han volgut fer costat als familiar el president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, i el productor musical, Pino Saglioco.