S'ha acabat el somni de l'Andorra de Gerard Piqué. El club de Segona Divisió B va perdre la primera eliminatòria de la Copa del Rei contra el Leganés després de portar al límit l'equip madrileny. El matx va acabar amb empat (1-1) i en els penals, els pepineros es van imposar per 5-6.

Gabri García va ser atrevit i va apostar per una defensa de tres. Per la seva part, Javier Aguirre va decidir donar minuts a jugadors poc habituals i tot i patir fins al final, han pogut accedir a la següent ronda.

L'Andorra es va avançar al partit amb un gol de Keita i el Leganés va haver de lluitar i en la segona part va empatar el matx amb una diana de Carrillo.

En els penals, el Leganés va estar més encertat que el club presidit per Piqué. Els andorrans van fallar en el moment clau amb un llançament de panenka.