Dani Ceballos va estar plantejant-se la possibilitat de canviar d'aires el mes de gener. Venia d'uns mesos difícils, sense tenir la continuïtat necessària, el que va provocar que estudiés les ofertes que tenia sobre la taula. No volia seguir en el Reial Madrid si no li garantien més protagonisme, i això va obligar Carlo Ancelotti a haver d'intervenir. Va ser justament el que va fer, parlant personalment amb l'internacional espanyol, i convencent-lo perquè es quedés.

Li va assegurar que més aviat que tard arribaria el seu moment de demostrar el talent que té, i va ser exactament el que va succeir. Perquè va aprofitar el baix moment de forma de peces com Aurelien Tchouameni o Luka Modric per assentar-se com titular, i oferir un rendiment molt destacat. Això va fer que es guanyés un nou contracte, i que Florentino Pérez reprengués les converses per provar de blindar-lo a llarg termini, amb una pujada de sou.

Ceballos amb el Reial Madrid davant del de Càceres a la Copa del Rei / Foto: EFE
Dani Ceballos/ Foto: EFE

Així que la continuïtat del centrecampista de 26 anys semblava estar assegurada en el Santiago Bernabéu. L'anunci oficial era qüestió de temps, encara que per desgràcia tot s'ha complicat enormement arran del que s'ha esdevingut en les últimes setmanes. Ha perdut de nou el seu espai en les rotacions de 'Carletto', i ha estat suplent en pràcticament tots els xocs que s'han disputat, havent de conformar-se amb ser un mer revulsiu.

Una altra vegada, Ceballos viu en l'ostracisme, i està pensant a fer les maletes. Continua quedant lliure al juny, i els rumors que parlen sobre la seva marxa del Madrid no deixen d'augmentar. En especial, considerant que en totes les cites clau és superat per la resta dels seus companys. No va jugar d'inici davant del Liverpool ni en l'anada ni en la tornada, i tampoc en els dos Clàssics més recents. I de nou començarà des de la banqueta a la Copa del Rei.

Per enfrontar-se al Barça, Ancelotti apostarà per una alineació en la qual l'ex de l'Arsenal i del Betis no formarà part.

Ceballos, enganyat per Ancelotti

Queda demostrat, per tant, que Ceballos va ser enganyat per Ancelotti. El seu enuig és més que lògic i comprensible, i les opcions que no abandoni el Madrid i firmi un nou vincle ara mateix es poden considerar com inexistents.

I el pitjor per a Florentino Pérez, que sí que desitja retenir al '19', és que pot veure com acaba reforçant l'etern rival, després d'haver estat contactat per l'Atlètic de Madrid.