Carlo Ancelotti es va marcar l'objectiu de recuperar Gareth Bale, que va ser peça clau durant la seva primera etapa al Reial Madrid. Ha estat al corrent de tot el que ha passat en aquest temps, i sap dels problemes de comportament i de rendiment que ha tingut l'internacional gal·lès, però creia que podia ser d'ajuda. I per això, va començar sent titular als primers partits, en els que va passar completament desapercebut.

Una cosa que no va sorprendre ningú, malgrat que la passada campanya va estar bastant encertat, i va tenir bons números a la seva cessió al Tottenham Hotspur. Va perdre el seu lloc a l'onze inicial, i, poc després, van començar a arribar les lesions, que han estat el seu gran enemic al llarg de la seva carrera professional. Però el que ha acabat d'esgotar la poca paciència que li quedava a Florentino Pérez, i al tècnic italià, és el fet que marxés amb la seva selecció, durant l'última aturada.

Gareth Bale Reial Madrid EFE

Gareth Bale/ EFE

Encara no estava recuperat, i els metges del club li van aconsellar que no viatgés. Però el 'Exprés de Cardiff', com de costum, va fer cas omís a les advertències, i se'n va anar amb Gal·les, on és la gran estrella. Al final, va ocórrer el que molts ja es temien, i va tornar lesionat, sent baixa durant unes quantes setmanes més. Com si no fos suficient, les paraules del seu representant, Jonathan Barnett, han enfadat a tota l'afició.

"Per què m'hauria de preocupar els fans? Crec que han estat fastigosos amb Gareth. No m'importa el que pensin els aficionats del Reial Madrid. És irrellevant" va dir. I no va ser l'única falta de respecte que va tenir, ja que també va dedicar unes paraules a Zinedine Zidane. "Zidane és una vergonya. No mostra respecte per un jugador que ha fet tant pel Reial Madrid" va finalitzar. Ancelotti ha perdut la fe en Bale, i ha comprovat com és un jugador tòxic al vestuari.

No sociabilitza amb ningú, no parla l'idioma, i l'únic que porta són polèmiques i problemes. Per això, té decidit que no tornarà a jugar més, i espera que al Santiago Bernabéu siguin capaços de desfer-se aviat d'ell.

Concretament, el mes de gener, abans que acabi el seu contracte, al juny.

Antonio Conte demana al Tottenham la tornada de Bale

Trobar una destinació semblava ser una missió impossible per a Bale. Però, per sort, sembla que Antonio Conte vol comptar amb els seus serveis, i ha demanat la directiva del Tottenham que porti de tornada a l'extrem de 32 anys.

Antonio Conte Aplaudiendo Tottenham EFE

Antonio Conte/ EFE

L'ex del Southampton semblava decidit a retirar-se, però podria allargar la seva carrera un parell de temporades més, amb la qual seria la seva tercera aventura a Londres.

El que és evident és que ha d'abandonar el Madrid.