Carlo Ancelotti ha perdut gran part de la confiança que tenia en Luka Modric, o almenys això ha demostrat durant la present campanya, en la qual el '10' s'ha hagut de conformar amb un paper clarament secundari. Perquè ha passat a ser l'última opció en les rotacions del Reial Madrid, per darrere dels seus companys Toni Kroos, Aurelien Tchouaméni, Jude Bellingham, Fede Valverde i Eduardo Camavinga, una cosa que ningú no es podia imaginar.

Carlo Ancelotti Braga Reial Madrid EFE
Carlo Ancelotti/ EFE

Tan sols les constants lesions que aquesta campanya estan perseguint a la plantilla han provocat que pugui tenir més protagonisme en les últimes setmanes, però en totes les cites importants, l'astre croat ha hagut de conformar-se amb començar com a suplent. I això ha provocat que es parli del seu futur, i la seva continuïtat sigui una incògnita. Perquè finalitza contracte el mes de juny, i no hi ha constància que existeixin converses per renovar.

Encara que sigui un ídol per a l'afició, i sens dubte mereix ser considerat com una llegenda en el Santiago Bernabéu després d'haver disputat més de 500 partits oficials, Florentino Pérez s'està plantejant les opcions que hi ha amb l'ex del Tottenham Hotspur o del Dinamo de Zagreb. Medita no oferir-li un nou vincle, i finalitzar una etapa que ha durat més d'una dècada. I 'Carletto' ha adoptat una postura molt clara.

I és que l'entrenador italià també creu que el millor que pot fer el Madrid ara mateix és deixar sortir Modric, i acomiadar-lo amb tots els honors possibles. Els millors dies del centrecampista de 38 anys ja són cosa del passat, i Ancelotti opina que ha arribat el moment de dir-li adeu, i de pensar en la seva successió. Perquè està ocupant un espai al vestidor que podria ser per a un jugador més jove, i amb més futur per davant.

Luka Modric

Si bé la continuïtat del mànager transalpí tampoc no està garantida en absolut, i es continua especulant amb la seva arribada a la selecció brasilera, ha volgut deixar la seva opinió sincera al president.

Modric desitja continuar defensant l'elàstica del Madrid

D'altra banda, els plans de Modric són molt clars, i com ha reiterat en múltiples ocasions, sempre que ha estat qüestionat sobre això, li encantaria poder continuar defensant els colors del Madrid durant més temps, tot el que sigui possible.

Desgraciadament, és una cosa que no depèn només d'ell.