Pocs aprovats i molts suspesos. Aquestes van ser les notes de l'última victòria del Reial Madrid per la mínima contra el Getafe. El conjunt blanc va fer un partit de mínims, per complir l'expedient i per seguir pensant en la Champions League, l'única competició que realment importa per al madridisme. I Carlo Ancelotti ja ha fet alguna petició a Florentino Pérez si es vol aspirar a guanyar tots els títols a partir de la propera temporada.

El Reial Madrid té molts problemes dins de la seva plantilla. Hi ha poc a dir sobre els titulars, ja que rendeixen sempre que cal que siguin diferencials. Però sí que a la banqueta hi ha casos de jugadors que no tenen solució. I va ser contra el Getafe quan van tenir protagonisme i quan es va confirmar que ja no poden seguir ni una temporada més al club blanc.

Contrato Ancelotti y Florentino Perez firmando su contrato con el Real Madrid / Foto: @RealMadrid
Contrato Ancelotti i Florentino Perez firmant un contracte / Foto: Real Madrid

Hazard torna a decebre amb el Reial Madrid

Carlo Ancelotti i Florentino Pérez ja no saben què fer amb Eden Hazard. L'extrem belga va ser fitxat com una estrella ja fa uns anys, però entre les lesions i la falta de ritme ha passat a ser un futbolista sobrer. I contra el Getafe va disposar de 60 minuts en els quals va tornar a decebre.

Ni crear perill ni fer res perquè l'equip fos millor. Aquesta va ser la tònica de Hazard en l'últim partit, un resum de la seva temporada i també el que ja estan acostumats a veure els madridistes. Hazard era una estrella i ja ha deixat de brillar.

Eden Hazard Getafe Real Madrid / Foto: Europa Press
Eden Hazard jugant contra el Getafe / Foto: Europa Press

El problema per fer fora Hazard

El gran problema que hi ha ara mateix amb Hazard és que acaba contracte al 2024 i que no té cap intenció d'abandonar el Santiago Bernabéu. El futbolista belga viu com un rei a Madrid, on pràcticament no juga a futbol i cobra una milionada. I ja ha vist com clarament no podrà tenir un contracte com el que té ara enlloc més.

I encara que no vulgui abandonar la casa blanca, Carlo Ancelotti ja ha demanat a Florentino Pérez que el faci fora o que el regali perquè no serveix. El Reial Madrid ha d'aspirar a tenir els millors jugadors del món sobre la gespa, però també a la banqueta. I Hazard, entre d'altres, és un futbolista que fa nosa en tots els sentits.

Carlo Ancelotti Eden Hazard Real Madrid / Foto: EFE
Carlo Ancelotti i Eden Hazard saludant-se / Foto: EFE

El gran problema que té el Reial Madrid, però, és que Hazard cobra 30 milions d'euros bruts per temporada. I el seu comiat podria costar-li més de 60 milions al club blanc. Un adeu complicat i que sembla que només seria possible si les dues parts arribessin a un acord.