Després de tancar el fitxatge de Kylian Mbappé, el Reial Madrid està centrat ara a aconseguir una altra incorporació galàctica, la d'Alphonso Davies, que amb només 23 anys s'ha convertit en el millor lateral esquerre del món. El canadenc, que acaba contracte el 2025, vol sortir del Bayern de Munic i el seu objectiu prioritari és fitxar pel Reial Madrid, que des de la sortida de Marcelo continua buscant un lateral esquerre per al llarg termini. El Bayern va aconseguir retenir-lo l'estiu passat, però en aquesta ocasió haurà d'assumir la seva sortida, ja que no es pot permetre el luxe de perdre'l a cost zero el 2025.

Segons diverses informacions, el Reial Madrid ja ha fet una primera oferta de 35 milions d'euros, una xifra que s'allunya dels 60 que demana el Bayern de Munic. Tot apunta que l'acord final es tancarà entorn dels 50 milions, un preu excel·lent per un dels millors futbolistes joves del planeta.

Ferland Mendy Reial Madrid / Foto: Europa Press
Ferland Mendy, en un partit del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Si arriba Davies, Mendy haurà de sortir del Reial Madrid

L'arribada d'Alphonso Davies tindrà una víctima clara, Ferland Mendy, que amb el canadenc en el Santiago Bernabéu haurà de fer les maletes. El Reial Madrid compta amb Fran García com a suplent d'Alphonso Davies, ja que és un jove del planter que accepta ser a la banqueta i que té moltes opcions de continuar creixent com a futbolista. Mendy, per la seva part, és un jugador que no ha quallat en el Reial Madrid. Va costar car, 48 milions d'euros, però mai no ha arribat a sobresortir. Ha firmat alguns partits bons, ja que és un excel·lent defensa, però té carències a l'hora d'atacar.

D'altra banda, Mendy és un jugador propens a lesionar-se, un hàndicap que sempre ha preocupat en el Reial Madrid, ja que el francès ha de descansar, a la qual cosa s'afegeix el contratemps que sempre suposa una lesió en una posició molt important per a l'equip. Ancelotti s'ha vist obligat a situar en el lateral Alaba i fins i tot Camavinga, una situació límit que no es vol que es repeteixi.

Alphonso Davies Bayern Múnich / Foto: Europa Press
Alphonso Davies, lateral esquerre del Bayern de Munic / Foto: Europa Press

Mendy, un jugador amb mercat

La part positiva és que Ferland Mendy sempre ha tingut un gran mercat, especialment en la Premier League. En els últims anys, el Chelsea és el club que més s'ha interessat pel francès, que com Davies acaba contracte el 2025. El Reial Madrid espera aconseguir entre 30 i 35 milions d'euros, una xifra a què només poden accedir els gegants d'Europa.

En els últims dies, també s'ha situat Mendy en l'òrbita del PSG i fins i tot en la del Bayern de Munic, que podria accedir a tancar un canvi de cromos pel Reial Madrid, sempre que el club blanc afegís una quantitat propera als 10 milions d'euros.