El Reial Madrid ha patit més de l'esperat contra un acabat d'ascendir com l'Almeria, però finalment ha estat capaç d'emportar-se els 3 punts en el seu debut de lliga, en imposar-se al conjunt andalús per 1-2. Els blancs han començat perdent, però a la segona meitat han aconseguit donar-li la volta al marcador per iniciar el campionat amb victòria.

Carlo Ancelotti va avançar a la roda de premsa prèvia al partit que faria rotacions, i l'italià ha complert, ja que ha deixat a la banqueta a Militao, Alaba, Casemiro i Modric, que calia afegir a Carvajal, que era baixa. Això s'ha traduït en una alineació omplerta de novetats, amb Nacho i Rüdiger a l'eix defensiu i un centre del camp amb Tchouaméni, Camavinga, Kroos i Fede Valverde. On no hi ha hagut rotacions ha estat a la davantera, ja que Vinícius i Benzema han estat els atacants.

Almeria Reial Madrid Ramazani Courtois
Moment en què Ramazani marca l'1-0 a l'Almeria-Reial Madrid / Foto: EFE

L'Almeria colpeja i resisteix

El partit ha començat amb un ritme frenètic, amb un Almeria revolucionat, pressionant amb intensitat i buscant pilotes a l'esquena de la defensa del Reial Madrid, amb Sadiq i Ramazani molt actius. I al minut 7 ha arribat l'1-0, després d'una passada mil·limètrica d'Eguaras al davanter belga, que ha superat Courtois amb un fort tret creuat. El Madrid ha reaccionat ràpid, i només un minut després ha pogut empatar Fede Valverde, però el seu tret l'ha desviat Fernando. Tot seguit ha estat el torn de l'Almeria, en un tret de Sadiq que ha sortit fos per poc (13).

A partir d'aquest moment, el Reial Madrid ha fet un pas endavant, ha aconseguit el control i ha tancat l'Almeria, la qual cosa li ha facilitat la creació d'ocasions. Els blancs, però, o han estat imprecisos a la rematada, o s'han trobat amb un Fernando espectacular, que ha evitat l'empat davant de Benzema, Vinícius i Rüdiger.

Ancelotti Real Madrid EFE
Carlo Ancelotti, durant l'Almeria-Reial Madrid / Foto: EFE

Remuntada del Reial Madrid

Després del descans, en el qual Ancelotti ha substituït Camavinga per Modric, el partit ha embogit, convertint-se en un anada i tornada espectacular. Vinícius ha estat a punt d'empatar en un centre que s'ha enverinat fins a colpejar al pal i tot seguit ho ha intentat Sadiq amb un tret centrat que ha desviat Courtois. Finalment, el Reial Madrid ha trobat el premi a la seva insistència i al minut 60 ha empatat, en una jugada en la qual hi ha hagut diversos rebots fins que Lucas Vázquez ha marcat des del punt de penal.

Després de l'1-1, el partit ha baixat de ritme. L'Almeria ha baixat la intensitat, mentre que el Reial Madrid, més tranquil, ha anat cuinant el gol de la victòria a foc lent. Els blancs, tanmateix, no han arribat amb la facilitat d'abans, però no han desaprofitat una falta a la frontal per certificar la remuntada. L'autor del gol ha estat Alaba, que la primera pilota que ha tocat ha estat per col·locar-lo a l'escaire de la porteria. En el tram final, l'Almeria s'ha llançat a buscar l'empat i Lazo ha estat a punt d'aconseguir-ho, però ha disparat a les mans de Courtois (85).