Poques vegades Florentino Pérez s'ha quedat sense firmar un gran fitxatge. Des del seu retorn a la presidència del Reial Madrid, fa gairebé quinze anys, la gran majoria d'estrelles mundials han acabat vestint la samarreta dels blancs. Ningú vol deixar escapar l'oportunitat de competir amb el rei d'Europa, jugar de local al Santiago Bernabéu sedueix qualsevol futbolista de primer nivell.

Malgrat tot, a l'estiu passat, Florentino Pérez va veure com Kylian Mbappé refusava la seva brillant oferta. El PSG va aconseguir retenir el davanter francès quan ningú s'ho esperava. Era evident que Mbappé jugaria al Madrid, i més, després que els madridistes guanyessin el doblet. Però, no va ser possible, i Florentino tem que, aquest estiu, li torni a passar un fet similar.

Jude Bellingham con el Dortmund / Foto: Europa Press - Francesco Scaccianoce
Jude Bellingham concentrat en un duel del Dortmund / Foto: Europa Press - Francesco Scaccianoce

Bellingham encara no s'ha decidit pel Madrid

Amb el no de Mbappé, els madridistes han buscat alternatives per reforçar la plantilla, i han quedat enamorats amb el nivell de Jude Bellingham, migcampista ofensiu del Borussia Dortmund. Des de fa mesos, Florentino té nou objectiu: ha deixat de banda el tema Mbappé per centrar-se, exclusivament, en el fitxatge del britànic. I, sembla difícil que el Dortmund el pugui retenir.

Però, des d'Alemanya neguen un possible acord entre jugador i Madrid. Segons el Bild, Jude Bellingham encara no ha pres una decisió ferma, ni ha comunicat els seus plans de futur al Borussia Dortmund. Mentre el conjunt teutó està lluitant per tornar a guanyar la Bundesliga després d'una llarga hegemonia del Bayern de Munic, els despatxos treuen fum per evitar la marxa del seu gran talent, però tenen sort perquè Bellingham encara no ha comunicat absolutament res.

Bellingham lamenta una ocasión con Inglaterra en el Mundial de Qatar 2022 / Foto: Europa Press
Bellingham es lamenta d'una ocasió errada amb la selecció anglesa / Foto: Europa Press

Què passarà amb Jude Bellingham?

A més del Reial Madrid, diversos clubs de la Premier League tenen el gran desig de fer realitat el fitxatge de Jude Bellingham, que és un dels millors futbolistes joves del moment. El Dortmund ha estat el gran beneficiat de poder comptar amb un migcampista ofensiu tan determinant com l'anglès, però tindran molts problemes per seduir-lo que la millor opció és que es quedi a Alemanya.

Des de fa mesos, Florentino Pérez l'ha seguit i ha intentat aplanar el terreny perquè es converteixi en el fitxatge galàctic del Reial Madrid per la pròxima temporada, però Jude Bellingham encara no ha pres cap decisió concreta i, el president dels blancs, es comença a impacientar i queda KO, perquè se li podria escapar el gran talent europeu del món futbolístic.