Xavi Hernández ha aconseguit aquest divendres el seu segon títol com a entrenador després que el seu equip, l'Al-Sadd, hagi derrotat l'Al-Duhail a la final de la Copa del Qatar (0-4). L'any passat, el de Terrassa ja havia guanyat una Supercopa després de superar el mateix rival per 1-0.

La victòria de Xavi arriba poques jornades després de l'oferta que va acabar rebutjant per entrenar el Barça, que finalment va acabar contractant Quique Setién com a substitut d'Ernesto Valverde. L'exblaugrana va considerar que la proposició era precipitada i finalment va decidir quedar-se al Qatar per afrontar un dels partits més importants de la temporada.

L'Al-Sadd s'ha endut la final sense oposició després de signar una gran primera part. Els gols del sud-coreà Nam Tae-hee i de l'algerià Baghdad Bounedjah, autor d'un doblet, han servit per situar el 3-0 abans del descans. Posteriorment, al segon temps, Akram Afif, de penal, ha segellat el marcador final per deixar amb un pam de nas Rui Faria, segon de José Mourinho al Reial Madrid i actual tècnic de l'Al-Duhail.