Al París Saint-Germain cada dia tenen més clar que el pas de Kylian Mbappé pel Parc dels Prínceps està arribant al seu final, que l'etapa del davanter a París s'està acabant. És per això que Nasser Al-Khelaïfi ha decidit prendre la davantera, conscient que Mbappé té en aquests moments la paella pel mànec. Si el 7 decideix no renovar, a partir de l'1 de gener podrà fitxar pel club que consideri i incorporar-se a cost zero l'1 de juliol, sense que el PSG pugui fer absolutament res.

En aquest cas, tanmateix, Mbappé no el passaria res bé, ja que estaria el segon tram de la temporada a la grada, i tenint a tota l'afició del PSG en contra seu. Aquest fet també el perjudicaria de cada al seu paper en la selecció francesa, ja que Didier Deschamps no el podria convocar per a l'Eurocopa d'Alemanya. França té una de les millors línies ofensives del planeta, per la qual cosa el seleccionador, malgrat que Mbappé és el millor, podria cridar un altre davanter de primeríssim nivell.

Mbappé PSG seriós / Foto: Europa Press - Mathieu Mirville
Mbappé, en un partit del PSG / Foto: Europa Press - Mathieu Mirville

Una sortida de París per a Mbappé

És per això que Nasser Al-Khelaïfi li ha fet arribar a l'entorn de Mbappé una proposta, que el davanter renovi el seu contracte amb el PSG a canvi d'un compromís per escrit pel qual el club francès li deixarà sortir al club que consideri el pròxim estiu. D'aquesta manera, Mbappé aconseguiria el seu objectiu de canviar d'aires la pròxima temporada, però no se n'aniria de París com un traïdor, per la qual cosa conclouria l'actual campanya amb total normalitat, sent titular indiscutible a les ordres de Luis Enrique. Aquest fet també acontentaria l'entrenador asturià, que no vol haver de prescindir del davanter per temes extraesportius.

Mbappé és conscient que aquesta manera perdrà la prima de fitxatge que es portaria del Reial Madrid si aterra a cost zero, però alhora entén que és el millor per a tots, ja que el seu inici de 2024 podria ser infernal si decideix enfrontar-se al PSG, que en un passat ja ha demostrat ser capaç de deixar jugadors titulars a la grada, com li va passar, sense anar més lluny, a Rabiot.

Tchouaméni banqueta|banc dels acusats / Foto: Europa Press
Tchouaméni, a la banqueta del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Mbappé per Tchouaméni

El pla del PSG no acaba aquí, ja que la seva idea no és demanar-li al Reial Madrid cap quantitat de diners, sinó un jugador a canvi. I l'elegit pel club francès és Tchouaméni, pel qual ja es va quedar amb les ganes de fitxar just quan el Reial Madrid el va incorporar del Mònaco, a l'estiu del 2022. El centrecampista ha aconseguit fer-se un lloc l'onze de Carlo Ancelotti, encara que en el Reial Madrid no acaben d'estar satisfets amb el seu rendiment, ja que no aporta la sortida de pilota que s'esperava d'ell.

El PSG oferiria Mbappé a canvi de Tchouaméni, sense contraprestacions econòmiques, mentre que el Reial Madrid s'estalviaria la prima de fitxatge que li anava a pagar a Mbappé, de més de 100 milions d'euros. Sobre el paper, tots sortirien guanyant, ja que Tchouaméni tampoc no veuria amb mals ulls tornar a França, ja que sap que el Reial Madrid l'està buscant un substitut.