El Reial Madrid va acabar classificant-se per a les semifinals de la Champions League en derrotar als dos partits de l'eliminatòria el Bayern de Munic. Cristiano Ronaldo es va alçar com el futbolista més destacat amb cinc gols, però tot és relatiu perquè les actuacions arbitrals van tenir molt a dir.

La tornada disputada al Santiago Bernabéu va indignar els futbolistes del Bayern i a gran part del món futbolístic. Thiago, Lewandowski i Arturo Vidal van entrar al vestidor de l'àrbitre Viktor Kassai per recriminar-li explicacions per la seva nefasta actuació. El partit va acabar amb un resultat final de 4-2, però alguns dels gols no haurien d'haver pujat al marcador.

La primera gran polèmica de les moltes que van ajudar el Madrid, Arturo Vidal va ser expulsat per dues grogues, l'última d'elles inexplicable. La primera sí que va ser justa. El moment de l'expulsió va arribar amb l'1-2 al marcador ja passats els 80 minuts de joc i quan el club madrileny més estava patint el setge dels bavaresos.

Una altra de les ajudes al club blanc va ser la gran permissivitat amb el joc de Casemiro. El migcampista del Madrid va fer diverses entrades de targeta, cosa que l'haurien d'haver enviat al carrer, però només va veure una groga.

Un factor més que s'afegeix a la mala actuació arbitral que va culminar amb la remuntada del Madrid a la pròrroga van ser dos gols de Cristiano Ronaldo en fora de joc. Primer va ser el 2-2 que classificava el Madrid i després el 3-2, el gol de la sentència final.

Les reaccions a les xarxes no es van fer esperar. Primer Gerard Piqué amb un tuit irònic i després un altre de Gabriel Rufián amb enginy, entre els molts destacats sobre les ajudes al Madrid.