El Barça és el Barça i es vol fer escoltar. No hi ha setmana que no hi hagi un problema als despatxos. I sembla que un dels casos que ja ha arribat a un final és el d'Ousmane Dembélé. La seva renovació segueix sobre la taula, però està pràcticament descartat que s'acabi firmant.

Silenci entre el Barça i Dembélé

El cas és que el futbolista francès fa temps que està jugant amb el club blaugrana. Ja el passat mes de gener va jugar un estira-i-arronsa que va acabar sense acord. El Barça es va plantar i no hi va haver renovació. Després de mesos sense parlar-se, els agents de Dembélé van fer un pas enrere i es van tornar a adreçar al Barça. Aleshores les condicions ja havien canviat.

Ousmane Dembele Barca EuropaPress
Ousmane Dembélé, amb les mans als malucs / EuropaPress

L'entorn de Dembélé seguia demanant molts diners i des del club blaugrana havien tornat a rebaixar l'oferta. Però després d'unes quantes reunions, sembla que l'última oferta no acaba d'agradar. Els agents de Dembélé han passat al silenci perquè no agafen el telèfon a Joan Laporta. Tal com informa 'El Chiringuito de Jugones', "Dembélé i el seu agent estan desapareguts per al Barça".

Aquesta manera de callar dona pràcticament per acabada la negociació. El contracte de Dembélé finalitza el proper 30 de juny, i després ja no hi haurà possibilitat de firmar pel club blaugrana. És ara o mai i que el futbolista francès i els seus agents acabin cedint. El Barça és una opció, però no podran reclamar més diners dels que ofereix.

Ousmane Dembele Marc Bartra EFE
Ousmane Dembélé jugant amb el Barça / EFE

Dembélé ja forma part del passat

A més, tal com informa Mundo Deportivo, des del Barça no preveuen fer cap gest més perquè la renovació de Dembélé sigui possible. El club blaugrana està en un moment crític a nivell econòmic i no pensa en fer cap bogeria per retenir l'extrem francès.

Això vol dir que no hi haurà millora de l'última oferta i que ja donen per perdut Dembélé. Els esforços que va demanar Xavi Hernández i que Joan Laporta va fer no han servit per a res. I encara que Dembélé esperava una millora, finalment no arribarà.

Dembele Joan Laporta Barca FC Barcelona
Ousmane Dembélé parlant amb Joan Laporta / FC Barcelona

Per tant, el futbolista francès té via lliure per firmar pel PSG, pel Chelsea o pel club que vulgui. I ara el Barça està esperant que acabi el mes per intensificar els contactes amb possibles fitxatges per als extrems. Tot i que Raphinha estava mig descartat pel seu preu, sembla que segueix sent una opció. En les properes setmanes hi haurà resolució definitiva del cas.

 

Imatge principal: Ousmane Dembélé assegut a la banqueta durant un partit del Barça / EFE