El Betis travessa una seriosa crisi econòmica que afecta, no només a la seva falta de recursos a l'hora de fitxar, sinó també a la seva massa salarial. No obstant això, l'entitat andalusa està movent fils per tal de, dins de l'estret marge que es pot permetre, tancar diversos fitxatges a cost zero.

Els jugadors que estan lliures de contracte són els seus principals objectius i, després d'haver fet oficial l'arribada d'Ayoze Pérez, té un nou objectiu mercat en vermell a l'agenda. Des d'aquesta mateixa setmana, Marc Bartra ex del FC Barcelona i del mateix Betis entre els anys 2018 i 2022, és agent lliure després d'acordar la rescissió del contracte que l'unia al Trabzonspor de "mutu acord" amb el club turc.

Manuel Pellegrini vol ADN Barça per a l'eix de la defensa

Segons diverses publicacions, Manuel Pellegrini volia per a l'eix de la defensa del seu equip Eric Garcia, però l'opció Bartra sembla seduir més a la directiva i, a nivell salarial, serien dues operacions molt semblants. Sigui quin sigui el fitxatge definitiu, a l'eix de la defensa bètica arribarà ADN Barça.

De fet, diverses publicacions donen ja per segellat el fitxatge del central català de 32 anys que, en aquest cas, se sumaria també al d'un altre encara jugador del Barça com ho és Álex Collado. El mitjapunta de Sabadell, que ha jugat cedit a l'Elx durant la present temporada, estaria a punt de rescindir el seu contracte amb l'entitat culer per unir-se a les files del Betis, també a cost zero, i amb una fitxa que l'equip sevillà es pot permetre.

Manuel Pellegrini banquillo Real Betis / Foto: Europa Press
Manuel Pellegrini, entrenador del Reial Betis / Foto: Europa Press

El Betis escampa la petjada de la Masia a la seva plantilla

D'aquesta manera, el Betis ja tindria pràcticament tancades les arribades de dos futbolistes desenvolupats a la Masia. Així doncs, se sumaran a futbolistes com Juan Miranda i Martín Montoya per escampar encara més la petjada de l'escola de futbol del Barça a la plantilla verd-i-blanca.

Inclús, en cas de tancar el fitxatge en qualitat de cedit d'Eric Garcia, el Betis encetaria la temporada amb 5 futbolistes amb passat blaugrana, sent un dels equips de la Lliga amb més estreta relació amb l'entitat catalana. A més a més, en el cas del central de Martorell, Pellegrini s'enduria un problema del Barça per solucionar un seu, ja que, ara com ara, té només a Luiz Felipe i Pezzella com a centrals disponibles.

 

Imatge principal: Manuel Pellegrini, entrenador del Betis, assegut a la banqueta durant un partit dels seus / Foto: Europa Press