El Reial Madrid vol seguir sent un equip punter a nivell mundial i per això ha de consolidar el seu equip. I el que necessita aconseguir és tancar els fitxatges dels millors jugadors. I n'hi ha un que Florentino Pérez fa molt temps que persegueix i que ara es podria complicar per culpa del Liverpool. Seria la frustració absoluta del fitxatge de l'any.

Mbappé ha de prendre una decisió sobre el seu futur

Kylian Mbappé és el fitxatge més esperat del madridisme des de fa més de dos anys. I el resultat sempre ha estat una decepció perquè el davanter francès sempre s'ha acabat decantant pels diners que oferia el PSG. I per això ha plantat fins a dues vegades el Reial Madrid, que ha estat en dos estius consecutius.

Kylian Mbappé PSG / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé celebrant un gol amb el PSG / Foto: Europa Press

Però ara sembla que sí ha arribat el moment del canvi d'equip de manera definitiva. Mbappé, que ja té 25 anys, no renovarà el seu contracte amb el PSG, que acaba al final d'aquesta temporada. O almenys això és el que hauria comunicat al club parisenc en els últims mesos. I la decisió sembla que s'hauria mantingut.

I la decisió final de Mbappé, ara que ja pot negociar lliurement amb el club que vulgui, podria arribar en els propers dies o setmanes. Mbappé s'ha de decantar per jugar al Reial Madrid, el club que porta molt temps al seu darrere, o apostar per anar a jugar a la Premier League anglesa. Dues alternatives sobre la taula i només una sola decisió.

Mbappé lamentándose   Europa Press
Kylian Mbappé, amb les mans a la cara / Foto: Europa Press

Mbappé, entre el Reial Madrid i el Liverpool

Però el que s'apunta des del The Times és que Mbappé hauria rebutjat l'oferta del Reial Madrid. I l'aposta de Mbappé, per tant, seria el Liverpool. I també podria ser que acabés renovant amb el PSG. Tot i això, des de França apunten que les negociacions entre el futbolista francès i el club blanc estarien tancades i que la propera temporada seria jugador del Reial Madrid.

El que podria ser és una mena de pressió per al Reial Madrid per millorar la seva oferta. Però també és cert que en el cas de Mbappé tot pot passar i fins que el fitxatge no sigui anunciat per algun club de manera oficial no es tancarà de manera definitiva aquest serial.

Kylian Mbappé selección francesa Francia / Foto: Europa Press - Matthieu Mirville
Kylian Mbappé jugant amb la selecció francesa / Foto: Europa Press - Matthieu Mirville

Encara haurem d'esperar una mica, però tot apunta que el futur de Mbappé es resoldrà ben aviat. I el davanter francès tornarà a ser protagonista en el proper mercat de fitxatges d'estiu. Vagi on vagi o si s'acaba quedant al PSG segur que tornarà a ser notícia destacada en el món del futbol.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!