Carlo Ancelotti va sortir molt malparat del Clàssic contra el FC Barcelona. La derrota per 0-4 del seu equip el va posar en el punt de mira, i més per diverses decisions que va prendre que són difícils de justificar. Perquè per suplir la baixa més que sensible de Benzema, l'italià va voler canviar tot el que havia funcionat bé aquesta temporada, i va jugar sense 9.

Jovic, frustrat amb les mentides d'Ancelotti

Modric va estar durant la primera part a la punta d'atac, però se'l va veure molt perdut i Ancelotti va tardar 45 minuts a reaccionar, donant entrada a Mariano i passant a una defensa de tres centrals, una cosa que tampoc no va tenir molt sentit, ja que en els primers 10 minuts del segon temps el Barça va marcar dos gols i en va perdonar un altre de claríssim.

Luka Jovic Alaves EuropaPress

Luka Jovic, jugant un partit amb el Madrid / Europa Press

I hi ha diversos futbolistes del Reial Madrid que van acabar molt frustrats, i un d'ells és Luka Jovic. El davanter serbi no va jugar ni un sol minut malgrat que el seu equip perdia per golejada i sense el davanter centre titular. La seva temporada ha tingut alts i baixos. Etern suplent de Benzema, va aprofitar les molèsties del francès el desembre passat per participar en cinc partits seguits, amb gol inclòs contra la Reial Societat al Reale Arena, però ha tornat a desaparèixer.

Acumula ja set partits seguits sense jugar, i la seva frustració amb Ancelotti és enorme, ja que considera que el va mentir. L'italià va frenar la sortida de l'ex l'Eintracht de Frankfurt el gener, quan equips com la Roma el volien, prometent-li que tindria minuts, però el va enganyar. Sense minuts quan juga Benzema, i ara tampoc quan no juga el 9 blanc.

La temporada es pot fer eterna per a Ancelotti

Però no és l'únic disgustat amb el seu entrenador. La seva gestió de la plantilla deixa molt a desitjar, i sembla incomprensible que, com Jovic, que va costar al seu dia 60 milions d'euros, Eden Hazard acabés el Clàssic sense jugar. No és que sorprengui, ja que ja fa cinc partits que el belga els veu des de la banqueta, però Ancelotti no s'ha preocupat el més mínim d'intentar que l'exjugador del Chelsea no s'hagi devaluat d'una forma tan exagerada com ho ha fet.

Eden Hazard Reial Madrid Europa Press

Eden Hazard, en el seu hàbitat natural, la banqueta del Reial Madrid / Europa Press

Tampoc no van jugar Bale, que fins i tot va caure de la convocatòria malgrat que sí que viatjarà amb Gal·les per jugar la repesca per al Mundial de Qatar, i Isco, que ja són 9 els partits que ha viscut des de la banqueta. A Ancelotti, malgrat anar líder a la lliga i haver remuntat contra el PSG, se li està acabant el crèdit per a gran part de l'afició, i si també perd la confiança dels seus jugadors la situació pot tornar-se insostenible fins que acabi la temporada.

Imatge principal: Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, amb rostre seriós / Europa Press