Els problemes del Barça en el lateral dret continuen sent evidents. Joao Cancelo va arribar per acabar amb aquest mal de cap, però Xavi Hernández l'està utilitzant com a lateral esquerrà habitualment, a causa del baix rendiment d'Alejandro Balde. I això ha obligat a haver de continuar apostant per Ronald Araújo o per Jules Koundé en una banda, si bé ambdós han declarat que no es troben còmodes en aquest rol, i prefereixen actuar com a centrals.

A més, serà complicat retenir l'internacional portuguès en el Camp Nou, que es troba cedit pel Manchester City. I encara que no tingui espai en els plans de Pep Guardiola, no el regalaran i demanaran una important compensació econòmica a canvi. Joan Laporta haurà de trobar la manera de poder retenir a l'ex de l'Inter de Milà, del Bayern de Munic, de la Juventus de Torí o del València, però serà una tasca difícil.

I no hi ha una alternativa de garanties per al '2' a la plantilla, doncs Sergi Roberto ha deixat d'entrar en les rotacions, i marxarà el juny, quan finalitza el seu contracte, mentre que Héctor Fort encara se'l veu molt 'verd'. Per sort, el president i Deco han trobat un reforç molt interessant a Catalunya, i més concretament, a l'equip de moda del futbol europeu, el Girona. Allà juga Arnau Martínez, que fa temps que és a l'agenda d'objectius.

Arnau Martínez provant|tractant d'aclarir la pilota davant de Yeremi Pino / Foto: EFE
Arnau Martínez/ Foto: EFE

La passada temporada va ser un dels 'rookies' en La Liga EA Sports, i va mostrar un nivell sorprenent i regular, que va provocar que sonés per al Barça o per a l'Atlètic de Madrid. Però finalment es va decantar per romandre a Montilivi, en el qual va començar sent un fix per a Michel Sánchez, si bé en les últimes setmanes ha perdut una mica de protagonisme, per culpa de l'excel·lent moment de Yan Couto. Així que pot sortir per una xifra raonable.

Per ser més exactes, l'internacional espanyol sub 21 estaria disponible per uns 20 milions d'euros, una xifra que Laporta creu que val la pena pagar per un crac que encara és insultantment jove, 20 anys.

Arnau, descartat pel Barça quan era un nen

Arnau estaria encantat de poder complir el somni de la seva infantesa i triomfar en el Barça, després que es criés en La Masía, on va ser descartat quan va entrar en edat cadet. No superior valorar el seu potencial, i va acabar en el Girona, on s'ha consagrat com un defensa de primer nivell.

Arnau Martínez

Serà l'elegit de Laporta per al carril dretà?