El Barça torna a guanyar en la Lliga després de dos partits, però segueix sense brillar. Els de Valverde han superat per 2-0 a un Vila-real fluix i que gairebé no ha generat perill. Els futbolistes més destacats del matx han estat Dembélé, que semblava que aquest diumenge li sortia de tot, Piqué que ha tornat a marcar, i Aleñá que ha sabut aprofitar els minuts obtinguts i ha sentenciat el partit.

1x1 del Barça

1x1 Ter Stegen 2018 2019 Marc-André Ter Stegen
Inactiu
La superioritat del Barça en el joc i l'inactivitat ofensiva del Vila-real ha permés que l'alemany estigui ben tranquil durant tot el partit. No ha hagut d'intervenir en cap ocasió de manera clara i l'aficionat blaugrana ho ha agraït.
1x1 Nélson Semedo 2018 2019 Nélson Semedo
Accelerat
El portugués ha estat un dels més ràpids i ben posicionats del matx i feia, juntament amb Dembélé, de la banda dreta un perill constant.
1x1 Gerard Piqué 2018 2019 Gerard Piqué
Golejador
El central català ha agafat ànima de davanter i ja porta dos partits consecutius veient porteria. Aquest diumenge, després d'una gran centrada de Dembélé, ha obert la llauna. En les tasques defensives, Piqué ha estat contundent i segur.
1x1 Clément Lenglet 2018 2019 Clément Lenglet
Aprovat
El francés no ha brillat. En algunes ocasions, com el pal de Gerard Moreno en la primera part, ha estat fluix, però després ha resolt situacions de perill.
1x1 Jordi Alba 2018 2019 Jordi Alba
Marejat
El de l'Hospitalet no ha estat connectat en el partit en cap moment. En la segona part, s'ha marejat i ha estat a punt de ser substituït, però al final, ha finalitzat el matx sense gaires encerts.
1x1 Sergio Busquets 2018 2019 Sergio Busquets
Fresc

El joc del Barça va a càrrec dels seus peus i sobretot en la primera meitat ha mogut a l'equip per tenir el control. El de Badia domina totes les facetes i contra el Vila-real ha sigut una peça clau.

1x1 Ivan Rakitic 2018 2019 Ivan Rakitic
Descansat
Partit mediocre del croat, però que ha estat més encertat que en els últims. S'ha vist un Rakitic més descansat i amb les idees més clares al mig del camp.
1x1 Arturo Vidal 2018 2019 Arturo Vidal
 Resignat
Ha lluitat com el que més, però el 'guerrer' blaugrana ha estat substituït per Aleñá en el minut 70. El xilè ha marxat resigant del terreny de joc perquè sap que no ha pogut demostrar tot el que ell volia.
1x1 Dembélé 2018 2019 Ousmane Dembélé
Elèctric
Quan a un jugador li surten les coses en un partit se sent amb confiança de provar-ho tot i aquest futbolista ha estat Dembélé. El francés ha tornat boja la defensa groguenca amb els seus regats i els seus canvis de ritme. Dels seus peus ha nascut l'assistència del primer gol.
1x1 Leo Messi 2018 2019 Leo Messi
Assistent
No ha estat un dels millors partits del crac argentí, però en segons et pot resoldre el partit. I és el que ha passat, quan el Barça guanyava per la mínima, passada mil·limètrica a Aleñá que ha resolt a les mil meravelles.
1x1 Coutinho 2018 2019 Philippe Coutinho
Inoperant
Després de tornar de la lesió, el brasiler no acaba de ser determinant. Li falta energia, dinamisme i valentia per tornar a veure la qualitat del '7' blaugrana.
1x1 Carles Aleñá 2018 2019 Carles Aleñá
Productiu
El de Mataró vol més minuts i el temps que li ha donat Valverde aquest diumenge han estat aprofitats al màxim. Aleñá ha marcat el seu primer gol a Primera Divisió després d'una excel·lent assistència de Messi i ha sentenciat el matx.
1x1 Malcom Silva 2018 2019 Malcom Silva
Intranscendent
L'extrem no ha pogut encarar per banda esquerra ni ha tingut l'oportunitat d'algun xut a porteria. La seva presència al camp no ha tingut la importància d'altres dies.