El Barça és un equip jove, atrevit, sense cap por i capaç del millor. Però també és veritat que també és capaç del pitjor i de patir en el moment que ningú espera. I des del club blaugrana ja pensen en el proper partit, que serà el duel de Champions League contra el PSG. I aquí és on apareix el factor Lamine Yamal, que comença a atemorir els rivals i ja és una garantia per guanyar partits importants d'aquesta temporada.

El Barça té present i té futur

La joventut del Barça està plena de talent. Molts futbolistes que estan en una fase de creixement futbolístic que ja estan brillant per sobre de les seves possibilitats. El Barça del futur té a veure amb jugadors com Lamine Yamal, Pablo Gavi, Pedri González, Pau Cubarsí, Alejandro Balde, Héctor Fort... i així una llista de jugadors que encara són molt joves per tenir la responsabilitat que tenen a hores d'ara.

Pau Cubarsí, tras el partido del Barça de Champions League / Foto: EFE
Pau Cubarsí aplaudint durant un partit del Barça / Foto: EFE

I això vol dir que el Barça té futur, però la veritat és que també té present. Lluitant per guanyar la Lliga, també està lluitant per guanyar la Champions League. El conjunt blaugrana ha arribat fins als quarts de final, on es trobarà amb el totpoderós PSG. I el club parisenc, tot i ser a priori molt superior, no les té totes amb aquest Barça.

La realitat és que el Barça aparenta menys del que és, ja que porta unes temporades a un baix nivell a Europa. I cal que es reivindiqui a nivell europeu. El Barça és capaç del millor, però primer ho haurà de demostrar sobre la gespa. I cal que el club blaugrana faci aquest pas endavant contra el PSG.

Lamine Yamal gol Barça Mallorca EFE
Lamine Yamal celebrant un gol amb el Barça / Foto: EFE

L'efecte Lamine Yamal contra el PSG

I tindrà diverses armes per aconseguir aquesta sorpresa. Una d'elles és Lamine Yamal, que està fent exhibicions cada vegada que juga un partit. I una de les seves últimes grans demostracions de qualitat va ser jugant amb la selecció espanyola contra el Brasil. Va ser un maldecap per a la defensa brasilera, però va tenir una víctima destacada.

Es tracta de Lucas Beraldo, defensa i lateral brasiler del PSG de només 20 anys i que ja va patir moltíssim contra Lamine Yamal. Aquest passat mes de gener va arribar al Parc dels Prínceps procedent del Sao Paulo i ja s'ha consolidat com a titular a l'equip de Luis Enrique Martínez. El cas és que després del repàs que Lamine Yamal li va fer en el partit entre Espanya i el Brasil, li té pànic. I per això el Barça pot aconseguir la sorpresa contra el PSG. Les opcions són molt reals.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!