Cadis - Reial Madrid de la Lliga Santander: resultat, resum i gols

-
Cadis 1
20:32

El Cadis mostra les vergonyes del Madrid (0-1)

El Reial Madrid fa el ridícul a casa. Els blancs han perdut el primer partit de la temporada a Lliga contra el Cadis després de l'únic gol de l'exblaugrana i ex del Girona Choco Lozano. Zidane té l'objectiu de refer l'equip i animar-los perquè els pròxims compromisos prometen: debut a la Champions League i Clàssic dissabte contra el Barça.

Celebracio gol Cadis Reial Madrid Ramos EFE

20:26

🔴 FINAL! El Reial Madrid perd contra el Cadis!

90+2'

🔶 Targeta groga per a Militao per un cop de colze a Álvaro.

90+1'

Jovic xuta a una altra galàxia! Des de fora l'àrea, una volea, i molt poc encertada.

90'

⏱ Tres minuts d'afegit... això encara no ha acabat.

87'

Jairo! Acaba d'entrar al camp l'ex del Girona i ha provat sort. Però molt poca punteria.

86'

🔄 Més canvis al Cadis: marxen Álex i Jonsson, i entren Jairo i Augusto.

81'

❗❗ Al travesser Benzema!!! El Madrid no vol perdre i el davanter francès acaba d'enviar la pilota al travesser. Uffff, el Cadis se salva.

81'

🔄 Canvi al Cadis: marxa Negredo i entra Álvaro.

80'

❌⚽ GOL DEL MADRID, però en fora de joc. Marca Jovic però Benzema no estava en posició legal just abans de fer-li l'assistència.

77'

🔄 Últim canvi al Madrid: marxa Kroos i entra Modric.

76'

🔄🚑 Canvi obligat al Cadis per lesió: marxa José Mari i entra Garrido.

73'

🚑 Marcelo i José Mari es queixen a terra després d'una topada. Sembla que es recuperen.

71'

Quin embús que hi ha a l'àrea del Cadis. El Madrid s'apropa a la frontal però topa una vegada i una altra amb la defensa andalusa.

68'

Vinícius! Rèplica del Madrid que gairebé acaba en gol. La rematada del brasiler també ha marxat per poc.

67'

Fali! Rematada del central del Cadis, ex del Barça, que marxa desviat per poc.

62'

El Madrid no sembla el Madrid. Sense ànims, sense idees i sense futbol. Només una ajuda des de fora els podria arreglar el partit.

57'

❗ Negredo! Cop de cap del davanter del Cadis que marxa desviat. Era el segon gol i el Madrid se salva.

55'

I una altra vegada als núvols Vinícius. Quin desastre, de moment.

49'

I primera ocasió clara de la segona part. Vinícius xuta des de la frontal de l'àrea... fora.