Nàpols 2
-
Barça 4
22:56

CRÒNICA | Un Barça intractable mana a Nàpols i jugarà els vuitens de l'Europa League (2-4)

El Barça fa un cop sobre la taula i goleja el Nàpols a l'Europa League (2-4). Contundent victòria blaugrana en el dia que hi ha hagut una exhibició coral. Els gols de Jordi Alba, Frenkie de Jong, Gerard Piqué i Pierre-Emerick Aubameyang han confirmat que el Barça pot tornar a golejar a domicili en competició europea i que estaran en el sorteig dels vuitens de final.

fc barcelona celebra gol napoli europa press

90+3'

🔴 ACABA EL PARTIT AL DIEGO ARMANDO MARADONA (2-4)

90+2'

🟨 Targeta groga per a Gavi.

90'

⏱ Tres minuts d'afegit.

90'

❗ Ho prova Dembélé! El xut se'n va per sobre del travesser.

90'

⏱ Tres minuts d'afegit

87'

⚽ GOL DEL NÀPOLS (2-4)

Politano aprofita un error de Nico. Hi ha hagut falta de Petagna després de la recuperació, però l'àrbitre no l'ha assenyalat.

NÀPOLS Gol GIF 2019

82'

🔄 Canvi al Barça. Se'n va Ferran i entra Riqui Puig.

79'

🔄 Canvi al Nàpols. Marxa Insigne i entra Petagna.

78'

El Barça intenta baixar el ritme del partit per evitar riscos innecessaris. Tot controlat al Diego Armando Maradona.

73'

🔄 Triple canvi al Barça. Marxa Aubameyang, Adama i Pedri entren Luuk de Jong, Nico i Dembélé.

72'

🔄 Triple canvi del Nàpols. Marxen Zielinski, Fabián i Osimhen i entren Mertens, Ounas i Ghoulam.

71'

❗❗ Osimhen! Gran carrera del nigerià a l'esquena de Piqué, però no aconsegueix trobar porteria.

69'

⚽❌ GOL invalidat a Lorenzo Insigne per fora de joc molt clar. No es mou el marcador

65'

❗❗❗ Passada magnífica a l'espai de Pedri que no aconsegueix aprofitar Aubameyang. El gabonès ara ha estat un pèl lent.

62'

🔄 Primer canvi del FC Barcelona. Marxa Busquets, que per fi podrà descansar, i entra Gavi.

61'

🟨 Targeta groga per a Fabián.

60'

⚽ GOLÀAAAS D'AUBAMEYANG (1-4)

El gabonès transforma en el quart una gran jugada ofensiva del Barça. Un altra cop Adama i un altre cop intervé Frenkie de Jong.