En directe Manchester City - Reial Madrid | Resultat, resum i gols

R. Madrid 1
Manchester City - Reial Madrid | Resultat, resum i gols
22:56

El City de Guardiola esborra el Madrid de la Champions (2-1)

El coronavirus, l'absència de públic o el futbol en ple mes d'agost són factors que no poden alterar una realitat immutable: Pep Guardiola és el botxí per excel·lència del Reial Madrid. Aquest divendres, el Manchester City del tècnic de Santpedor ha derrotat el conjunt blanc (2-1) al partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League i l'ha eliminat de la màxima competició europea. Els anglesos ja es van imposar al Santiago Bernabéu (1-2) fa sis mesos, de manera que el resultat global és especialment dolorós en clau blanca. [Llegeix la crónica de la derrota del Reial Madrid]

guardiola manchester city efe

Pep Guardiola, donant instruccions

90+4'

FINAAAAAAAAAAAAAAAL DEL PARTIT! EL MADRID ELIMINAT DE LA CHAMPIONS! (2-1)

90+2'

Dos minuts per acabar. El Madrid ja es va acomiadant de la Champions d'aquest any.

90'

Quatre minuts d'afegit

89'

🔄 Canvi del City: Marxa Rodi i entra Otamendi. Reforça Guardiola la defensa pels minuts finals.

88'

Es llança a terra Rodrigo perquè té problemes físics. S'atura el partit. El City perd temps.

86'

David Silva! A punt de marcar de falta.

86'

Falta perillosa per al City! Kroos fa caure De Bruyne a la frontal de l'àrea. Ufff si la claven...

83'

🔄 I ara triple canvi del Madrid. A la desesperada. Marxen Carvajal, Modric i Hazard, i entren Jovic, Lucas i Valverde.

82'

Falla el City! Una jugada a dins de l'àrea que li ha faltat una rematada final, però no ha arribat i la defensa blanca ha rebutjat la pilota.

81'

🔄 Segon canvi al City: marxa Sterling i entra David Silva, que farà de fals '9'.

80'

🔶 Groga per a Modric per falta sobre De Bruyne. Molt clara.

77'

El Madrid està KO. El City ho té tot de cara per passar de ronda.

76'

Gabriel Jesus, als núvols. Entra pel carril central, s'apropa a l'àrea i xuta sense pensar-ho. Massa alt.

74'

Amb les pífies de Varane, el francès és el gran assenyalat del Reial Madrid. A hores d'ara, Florentino el deu estat col·locant al mercat de fitxatges.

72'

S'atreveix Walker amb un xut mooooolt llunyà que obliga a Courtois a estirar-se! El City és amo i senyor del partit ara mateix.

71'

Era el tercer del City! Bernardo Silva s'embolica i desaprofita un 3 (del City) contra 2 (del Madrid).

70'

Quin patiment el City. El Madrid, a l'atac total.

69'

⚽ GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE GABRIEL JESUS! (2-1)

Nova errada de Varane, que li passa la pilota a Courtois i Gabriel Jesus, més ràpid que ningú, s'ha avançat a la passada i ha xutat sense que el porter pogués fer res.