Barça-Osasuna de la Lliga Santander: resultat, resum i gols

-
Osasuna 0
23:02

CRÒNICA | Festival del Barça contra l'Osasuna (4-0) abans de la setmana gran

El Barça-Osasuna d'aquest diumenge era l'habitual duel conegut com a partit trampa. I és que arribava just després de les males sensacions de l'encontre contra el Galatasaray de l'anada dels vuitens de final de l'Europa League i abans de la decisiva tornada d'Istanbul i del Clàssic contra el Reial Madrid del Santiago Bernabéu de diumenge vinent. I l'equip de Xavi Hernández l'ha resolt d'allò més bé, decidint-lo en menys de mitja hora i firmant una gran actuació que permet que el barcelonisme pugui afrontar amb optimisme la setmana gran que l'espera a l'equip per davant.

Barca celebracion gol EFE

22:50

🟨 Targeta groga per a Darko Brasanac. Després del xiulet final, ha mostrat el seu descontentament llençant la pilota iracund.

90+2'

🔴 FINAL DEL PARTIT ENTRE BARÇA I OSASUNA (4-0)

90'

⏱ Dos minuts d'afegit.

90'

Dani Alves s'adorm en atac. Era el cinquè gol.

88'

🟨 Targeta groga per a Unai García. L'àrbitre li ha guardat la matrícula arran d'una acció anterior.

87'

Gavi acaba de fer un barret, per treure's el barret. Valgui la redundància.

86'

Minuts de més calma. Està tot decidit.

84'

❗ Rematada inversemblant d'esperó de Memphis. Desviada, però l'acció ha estat molt vistosa.

82'

Possessió llarguíssima del Barça...

81'

Xut des de casa seva de Darko Brasanc. Clar indici de desesperació.

79'

🔄 I ara esgota els canvi el Barça: marxen Ferran Torres i Jordi Alba; i entren Braithwaite i Mingueza.

76'

⚽ GOLÀAAAAAAS DEL BARÇA. GOL DE RIQUI PUIG (4-0)

Bon xut del Matadeperenc, que refusa Sergio Herrera, i el mateix Riqui Puig el supera amb un gran retall; S'acomoda, i posa el quart al marcador.

BARÇA Gol GIF 2019

73'

🔄 I esgota els canvis l'Osasuna: marxa Javi Martínez i entra Brasanac.

73'

🔄 Doble canvi al Barça. Marxen Pedri i Aubameyang i entren Memphis i Riqui Puig.

72'

S'anima Dani Alves... però la pilota marxa fora.

70'

❗ Jordi Alba! Xut des de molt lluny que acaba a les mans del porter de l'Osasuna.