Barça-Benfica, de la Champions League: resultat, resum i gols

Barça 0
-
Benfica 0
23:00

CRÒNICA | El Barça s'encalla contra el Benfica i manté la incògnita a la Champions (0-0)

El Barça no ha pogut passar de l'empat a res contra el Benfica i el seu futur a la Champions League segueix sent una incògnita (0-0). La classificació per a la següent ronda de la màxima competició europea o l'opció de jugar l'Europa League se sabrà d’aquí a dues setmanes a Munic.

Busquets Nico Barça EFE

90+5'

🔴 FINAL DEL PARTIT AL CAMP NOU (0-0)

90+4'

🟨 Groga per Taarabt per un cop de colze a Busquets.

90+3'

❗ Indescriptible el que acaba de fer Seferovic. Se'n va de Ter Stegen i falla a porteria buida.

90+2'

🟨 Vlachodimos veu la targeta per pèrdues de temps.

90'+2

El Barça no pot. El bon joc no està tenint premi per la falta d'encert en el remat dels blaugrana.

90'

⏱ Quatre minuts d'afegits.

90'

Imperial Otamendi. Roba una pilota de gol en últims instància.

88'

Excés de ganes de Gavi que comet falta a Gilberto i el Benfica respira.

87'

Dembélé s'està driblant literalment a tothom. Falta el gol.

86'

Xut de Dembélé que es perd per molt. De moment, l'única mala decisió del francès.

86'

Araújo passa de marcar el gol de la classificació als vuitens a lesionar-se en la celebració per veure com el gol no puja al marcador per fora de joc.

84'

💻 Gol anul·lat a Araujo. Fora de joc mil·limètric de l'uruguaià. La centrada de Lenglet ha estat esplèndida.

83'

Una altra de Dembélé. Memphis no arriba a la rematada.

79'

Lazaro és la ombra de Dembélé des que ha entrat al camp. Marcatge gairebé individual.

76'

El Benfica s'ha fet amb el control de la pilota contra un Barça cansat i nerviós.

73'

Darwin Núñez és una amenaça constant. Piqué està quedant en evidència.

72'

El Benfica ha hagut de reforçar la banda esquerra per aturar Dembélé. El partit s'ha trencat i pot marcar qualsevol dels dos equips.