11:00

PORTADES | Verratti i Cristiano eclipsen l'exhibició d'Asensio amb la Sub-21

11:15

La Copa de la Reina, en joc

Atlètic de Madrid i Barça es juguen l'últim títol de la temporada. Un partit, una final i la revenja de la Lliga. Les matalasseres, campiones de la competició de la regularitat, s'enfrontaran a les blaugrana, el segon equip més fort aquesta temporada a Espanya. Serà el partit definitiu que acabarà amb la trajectòria de Xavi Llorens dirigint l'equip femení del Barça.

Barça Femení 11.30h Atlètic de Madrid Femení
11:25

Les alineacions del partit

Barça: Paños, Ruth, Marta Unzué, Gemma, Mariona, J. Hermoso, Alexia, Patri, L. Ouahabi, Losada, Marta Torrejón

Atlètic de Madrid: Lola Gallardo, Kenti, Beltrán, Sonia, Esther, Amanda, Priscila, Meseguer, Maria León, Menayo, Pereira

11:32

1' | Comença el partit!

11:38

4' | Bona sortida del Barça

Les noies de Xavi Llorens han sortit amb clares intencions de portar la iniciativa del partit i ja s'aproximen a la porteria rival. De moment, les blaugrana ja han llançat tres córners.

11:42

8' | A punt de marcar Patri!

Bona acció col·lectiva del Barça que ha finalitzat amb un xut, des de dins l'àrea, de Patri Guijarro. Lola Gallardo ha reaccionat molt bé i ha evitat la primera diana del partit.

11:45

12' | S'equivoca Alexia!

La davantera s'havia quedat sola davant la portera de l'Atlètic de Madrid però ha buscat una passada a Mariona Caldentey. Lola Gallardo s'ha anticipat i ha tornat a evitar que el perill blaugrana anés a més.

11:51

18' | La calor passa factura

Molta calor a la Ciutat de futbol de Las Rozas. Els dos equips han baixat la intensitat dels primers minuts com a conseqüència dels 33 graus de temperatura.

11:55

22' | Primera aproximació de l'Atlètic de Madrid

Ho ha provat Sonia Bermúdez mitjançant una rematada acrobàtica, però la pilota ha marxat molt per sobre la porteria de Sandra Paños.

11:58

25' | L'àrbitre para el partit

Les jugadores agafen aigua i aprofiten per posar-se gel al coll i beure aigua.

12:04

30' | Penal a favor de l'Atlètic

Falta dins l'àrea sobre Sonia Bermúdez i l'àrbitre no dubte en xiular penal.

12:06

32' | Als núvols Sonia Bermúdez!

L'exjugadora del Barça no ha pogut aprofitar la pena màxima i ha llançat la pilota per sobre la porteria de Paños.

12:10

35' | Salva Sandra Paños!

Doble parada de la portera del Barça ha xuts de Bea i Esther. Providencial.

12:11

37' | Sonia!

Nova jugada d'atac de l'Atlètic i nova ocasió clara de gol. Sonia Bermúdez és la futbolista que més perill crea i de jugada individual en un contracop ha tornat a fer patir la defensa del Barça.

12:15

41' | Gol de Jenni! Gol del Barça! (1-0)

BARÇA GOL GIF

12:17

Premi a la persistència. Jennifer Hermoso no ha donat per perduda una pilota dins l'àrea i no ha deixat de lluitar-la tot i estar envoltada de moltes jugadores rivals. Mariona ha recollit un rebot i ha fet una passada de la mort a Hermoso, que no ha perdonat.

12:19

45+1' | Final de la primera part!

12:36

46' | Comença la segona meitat

12:40

49' | Gol de Jenni! Gol del Barça! (2-0)

12:41

L'Atlètic de Madrid perd l'esquena al contracop i Jenni Hermoso aprofita per fer el segon gol del Barça. Resolució perfecta i sense dubtar en l'u contra u.