L'aerolínia de baix cost del grup Air France-KLM, ha decidit incrementar la seva oferta a l'aeroport de Barcelona. De gener a octubre del 2017 oferirà 807.342 seients amb origen o sortida del Prat, un 24 % més del que ha ofert en el mateix període d'aquest any. El director comercial de Transavia, Hervé Kozar, ha destacat que la companyia aposta per l'aeroport del Prat, i que en el futur tendiran a incrementar les freqüències que ofereixen més que a crear noves línies.

Reus, la novetat

Transavia, que també té alguns vols a Girona, obrirà a l'estiu de 2017 una ruta entre Reus i Amsterdam. És la primera operació de l'aerolínia de low cost a l'aeroport de Reus, però Kozar s'ha mostrat decidit a ampliar les seves activitats a l'aeroport de les terres de Tarragona si hi ha bona resposta dels clients. En aquests moments, el 17 % de les places ofertes per Transavia a l'Estat espanyol passen per Barcelona. Des del Prat hi ha vols a Amsterdam, Eindhoven, París i Rotterdam, i està previst que ben aviat entri en funcionament una nova línia a Munich.

Una companyia que creix

Transavia té una flota de 71 avions Boeing 737, un aparell mitjà amb una capacitat de 189 viatgers. Està previst que en els propers tres anys rebi 15 aparells més, que li serviran per ampliar rutes i freqüències.