El xef Romain Fornell ens prepara avui una interessant interpretació del conegut gelat 'Magnum': el crocant de iogurt i nabius. Unes postres elaborades pels pastissers Rocío Parejo i Eddi Arteaga.

Els consells d'Arteaga i Parejo per fer la coberta:

Desfer el llard de cacau al microones, i després afegir la xocolata i barrejar. I, si és necessari, donar-li un altre cop de microones. Una vegada ho tinguem, barrejar amb l'ametlla i passar amb cura el gelat, cobrint completament la superfície.

Ingredients per al crocant de iogurt i nabius (per a 4 persones):

  • 75 g iogurt natural
  • 75 g iogurt grec
  • 125 g nata
  • 30 g sucre invertit (es pot substituir per mel o xarop d'auró)
  • 50 g nabius
  • 4 pals de gelat
  • 40 g galeta Oreo picada
  • 10 g mel
  • 100 g xocolata negra
  • 100 g llard de cacau
  • 40 g ametlla granillo torrada