Ja han arribat les vacances dels més petits, i així ens ho recorda el Romain Fornell, xef del restaurant Caelis, "els nens no han d'avorrir-se a casa". I per això, aquest és el millor moment per dedicar uns minuts a aquesta fàcil i ràpida recepta: les creps

En aquest cas els pastissers Rocío Parejo i Eddi Arteaga ens ofereixen unes creps "amb plàtan i crema de xocolata amb avellana". I ens donen els següents trucs: barrejar-ho tot, a excepció de la mantega que l'afegirem al final, amb cura. I una vegada feta la massa, colar i reservar en nevera durant 1 o 2 hores.

Ingredients per a les creps (per a 10 persones):

Per a la massa: (10 creps aprox)

  • 140 g de farina
  • 2 ous
  • 220 ml de llet
  • 40 g de sucre
  • 25 g de mantega fosa


Per al farcit i decoració: (per unitat)

  • crema de cacau 
  • 1 plàtan madur
  • sucre glass


CREPS-ROBERTO LAZARO_03

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat