El restaurant Caelis ens obre les portes avui per donar-nos a conèixer l'arròs amb llet. El xef Romain Fornell i el cap de pastisseria Eddi Arteaga ens ensenyen la seva versió del conegut arròs amb llet. Són unes postres molt populars internacionalment, que es preparen de maneres molt diverses: uns empren llet condensada per coure'l, uns couen l'arròs amb aigua abans de fer la barreja, d'altres hi afegeixen llimona... Davant aquesta gran varietat de possibilitats, el restaurant Caelis ens descobreix els secrets del seu exitós arròs amb llet i ens dona alguns consells.

ARROS AMB LLET-Romain Fornell-Eddi Arteaga-Roberto Lazaro
 

Ingredients per a l'arròs amb llet:

  • 1 litre de llet
  • 250 g de nata 35%
  • 100 g d'arròs bomba
  • 150 g de sucre
  • 5 g de sal
  • 1 branca de canyella

El consell d'Eddi Arteaga:

Quan l'arròs comença a surar o a espessir-se és el moment idoni per afegir-hi el sucre