Les nostres pastisseres, la Patrícia i la Cristina, de La Noria Bakery, ens porten aquests al·lucinants cupcakes de plàtan i xocolata. Modernitzem la clàssica magdalena de xocolata! Ara que estan de moda els cupcakes i els pastissos de fondant, explicarem aquesta recepta.

Aviam, què és realment un cupcake? Un cupcake (també conegut al Regne Unit com a fairy cake) és un petit pastís arrodonit d'una porció amb una base de pa de pessic. Són coneguts perquè estan decorats al damunt amb xocolata, cremes, sucre glacé, nata, merenga o llaminadures. Com us podeu imaginar, no és un producte tradicional de la nostra terra, però de mica en mica s'han introduït i adaptat al gust local.

Cupcakes de plàtan i xocolata

Ingredients per a 12 cupcakes de plàtan i xocolata:

Per a la base:

  • 125 g mantega pomada
  • 175 g sucre
  • 2 ous
  • 1 cullerada de vainilla
  • 2 plàtans madurs
  • 225 g farina
  • 2 cullerades de llevat
  • 80 ml llet

Per a la glaça:

  • 250 g mantega
  • 400 g sucre glacé
  • 100 g xocolata 

logo noria bakery

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat