La crisi a El Periódico continua sense resoldre’s i, en conseqüència, el diari no serà als quioscos per tercer dia seguit. "L'empresa segueix sense presentar una proposta que permeti reconduir la situació i tornar a la feina", segons el comitè d'empresa. Aquest dimecres les parts en conflicte ni s’han trobat.

La vaga té moments molt tensos, com la sortida, dimarts a la nit, dels directius acompanyats de mossos entre crits de “Dimissió!” i alguns insults dels treballadors concentrats al carrer. Enric Hernández, el director del diari (a la foto), gairebé no es pot estar d’encarar-se als que l'escridassen i els agents l'han de subjectar:

La tensió també va créixer en descobrir els concentrats policies de paisà entre ells. Alguns dels concentrats parlen de fins a sis agents camuflats entre els vaguistes. “No som tan perillosos”, se’n riu un dels periodistes del diari quan ho explica a El Nacional. Els Mossos no han volgut confirmar o desmentir la presència d'aquests agents, però han explicat que en cas de vagues sovint hi són per garantir la seguretat dels que no fan vaga i les entrades i sortides.

Un breu vídeo editat pel mateix comitè tracta de respondre a diverses qüestions al voltant de la vaga, que està convocada fins divendres. També hi ha moments més distesos, acompanyats per l’actuació d’alguns grups musicals que se solidaritzen amb els vaguistes:

El seguiment és gairebé total entre els 400 treballadors d'El Periódico i les empreses auxiliars. La web gairebé no s'actualitza. Alguns treballadors de Zeta Revistas s'han sumat una estona d'aquest dimecres a la protesta, amb pancartes. Alguns columnistes de diari, com Ana Pastor, Jordi Évole o Milena Busquets també han saludat els vaguistes, segons el comitè. La redacció del diari a Madrid també s'hi ha afegit:

D'altra banda, el comitè d'empresa del diari Sport, del Grupo Zeta, com El Periódico, ha presentat aquest dimecres una denúncia contra l'empresa per vulneració del dret de vaga durant l'aturada dels dies 15 i 16 de maig. El comitè considera que l'edició del diari va sortir al carrer els dos dies "per la presència d'esquirols a la redacció fent tasques que no els són habituals", sinó que "ho són de persones que secundaven la protesta", segons el Sindicat de Periodistes (SPC). 

EL SPC també denuncia que aquest dimecres, primer dia després de la vaga al diari esportiu, "l'empresa ha practicat un assetjament intolerable sobre alguns dels vaguistes".