Mishima i La Casa Azul seran els protagonistes de la iniciativa musical Give A Home a Barcelona en solidaritat amb les persones refugiades amb la celebració d'un concert a una casa secreta de la capital catalana, ha informat l'organització en un comunicat.

Sofar Sounds i Amnistia Internacional s'han unit en una iniciativa per portar milers d'artistes a tocar a domicilis particulars a més de 300 ciutats de tot el món en un dia de concerts.

Give a Home té com a objectiu recaptar fons per a l'actual crisi mundial de refugiats i demanar als governs locals que trobin una solució sostenible a aquesta qüestió.

Amants de la música de tot el món obriran casa seva per fer d'amfitrions a aquesta sèrie global de concerts: la cita a Barcelona tindrà lloc al saló d'"una casa emblemàtica de la capital catalana", la ubicació de la qual es mantindrà en secret fins pocs dies abans de l'esdeveniment.

Aquesta sèrie de concerts mundials, batejada amb el nom de Give a Home (Dona'ls una llar), tindrà lloc el 20 de setembre del 2017 i comptarà amb la participació a d'altres ciutats de grups i artistes com The National, Ed Sheeran, Bastille, James Morrison, Daughter, Local Natives i The Fratellis.

Give a Home és una iniciativa mundial la finalitat de la qual és recaptar fons per a l'actual crisi mundial de refugiats i demanar als governs locals que trobin una solució sostenible a aquesta qüestió.