L'activista climàtica Greta Thunberg ha ensorrat Andrew Tate, un dels misògins més famosos de la xarxa. Hi ha qui el coneix per ser lluitador de kick-boxing, però Tate no és més que un trist influenciador que es dedica a denigrar dones per internet. Com tots els camins porten a Roma, el seu masclisme convergeix amb altres postulats de la dreta i l'extrema dreta com l'homofòbia, la transfòbia, el culte a les criptomonedes o el negacionisme climàtic. Bàsicament, no li agrada res que faci olor esquerranosa. Queda clar que tampoc destaca per la seva intel·ligència.

Amb 36 anys, Tate ha sentit la necessitat de seguir fent el ridícul per les xarxes socials i ha anat a buscar brega amb Thunberg (19 anys). En mig de la greu crisi climàtica i davant les contínues protestes d'organitzacions com Fridays for Future, l'influenciador misogin ha adreçat una piulada a l'activista climàtica per refregar-li pels nassos que té fins a 33 cotxes de luxe amb "enormes emissions" — a saber si és veritat que en té tants, aquest home no deixa de ser un fantasma. Que si un Bugatti, que si dos Ferraris... una llista tan llarga que no li pot escriure per Twitter. És per això que li ha demanat si li pot enviar un correu electrònic amb la llista completa de la seva col·lecció. Ha sortit ben escaldat.

Amb molta elegància i un excel·lent sentit de l'humor, Thunberg li ha respost que "sí, si us plau". "Il·lumina'm", li ha dit, abans d'adjuntar la seva adreça de correu electrònic: smalldickenergy@getalife.com, que traduït seria energiadepenispetit@aconsegueixunavida.com. La masculinitat fràgil de Tate ha quedat ensorrada. L'home ha començat a piular com un boig, a insultar la noia i a fer retuits als usuaris que li han seguit el joc. Però l'activista no ha dit res més: n'ha tingut més que suficient i la xarxa l'ha aplaudit, tot sumant-se a l'escarni públic a l'influenciador misogin. Gairebé li dobla l'edat, però ha quedat clar que Tate no té ni la meitat de la maduresa de Thunberg.