Durant el nostre dia a dia realitzem nombroses accions que deixen una estela d’emissions de gasos d'efecte hivernacle que s’acumulen a l'atmosfera terrestre provocant l’escalfament del planeta i generant greus conseqüències. És el que es coneix com a petjada de carboni. El primer pas per disminuir aquestes emissions és ser conscient de la problemàtica. Posar-li fre és en mans de governs i empreses, però també en les nostres. I és que amb petits gestos podem ajudar, i molt, a preservar el nostre planeta.

Una de les accions que fem habitualment és tenir cura de les nostres plantes utilitzant substrats amb torba. Però, sabies que el 6% de tots els gasos d'efecte hivernacle provocats per la humanitat procedeixen de l'explotació de les torberes? És més del doble del CO2 que genera tot el trànsit aeri del món (2,5%). Impressionant, oi?

Treballar la terra Foto

El món de la jardineria té un nou aliat/ Vithal Garden

L'enorme quantitat de CO2 que emmagatzemen les torberes, més CO2 que tota la resta de vegetals i boscos del món combinats, les converteixen en un dels ecosistemes més valuosos del planeta. Un ecosistema que entre tots hauríem de conservar.

Sabies que el 6% de tots els gasos d'efecte hivernacle provocats per la humanitat procedeixen de l'explotació de les torberes?”

Vithal Garden vol ajudar-nos a reduir la nostra petjada de carboni eliminant la torba dels seus substrats. Per tal d’aconseguir la mateixa eficàcia, ha creat una formulació exclusiva anomenada Rhizosphere a partir d'humus d'algues Bokashi, un compost 100% vegetal que redueix espectacularment l'emissió de CO2 (fins a un 76% menys) i ofereix una gran eficàcia en la cura i el desenvolupament de la planta. Per primera vegada, Vithal Garden ha creat un substrat exclusiu sense torba.

El substrat Vithal Garden augmenta l'arrelament de la planta i ofereix una capacitat de germinació del 100%. Manté els nutrients durant les primeres setmanes garantint el desenvolupament de la planta i augmentant la durada de la fertilitat. La formulació Rhizosphere reforça la resistència de la planta en millorar la resposta immunitària natural. La reducció d’emissions de CO2 amb el substrat Vithal Garden és espectacular. Amb tres sacs de 50 litres s'estalvia el mateix CO2 que el que és capaç d'absorbir un pi durant tot un any. La nova gamma de substrats Vithal Rhizosphere, sense torba, proporciona les característiques idònies per a l'òptim desenvolupament de les plantes i ens empodera a tots a contribuir a reduir el canvi climàtic.

Per primera vegada, Vithal Garden ha creat un substrat exclusiu sense torba 

Vithal Garden

Substrat Universal sense torba Vithal Garden

Vithal Garden, experiència i innovació al sector de la jardineria

Vithal Garden ofereix productes de qualitat, eficaços i cada cop més sostenibles per portar l'experiència de la jardineria ecològica a totes les llars. Gràcies a l'aposta decidida per l'I+D+I, és a dir, la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació de nous productes, Vithal Garden ha pogut crear el substrat universal Vithal Garden amb humus d’algues Bokashi. Una novetat al mercat de la jardineria que combina una gran eficàcia en el desenvolupament de les plantes amb el respecte al medi ambient.