La Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona han concedit el Premi d’Honor Ambaixador de Catalunya a Gerard Piqué, futbolista del Futbol Club Barcelona, campió del món, d’Europa i d’altres competicions, pel seu exemple com a ambaixador de la marca Barcelona i Catalunya arreu del món i pel seu tarannà emprenedor i impulsor de talent. Aquest premi està destinat a personalitats catalanes que exporten al món la competitivitat, la creativitat i el talent català.

Gerard Pique assenyala Barca EuropaPress

El lliurament d’aquest guardó, juntament amb els altres corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes.  

Els Premis dHonor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

Enguany s’ha afegit tres premis especials COVID-19 per enaltir la capacitat creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes a l’hora d’afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar-hi una resposta positiva.

D’altra banda, el 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic a la Casa Llotja de Mar la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquest sisena edició.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
bonaventura clotet - acn
Premis Talent 2020 La Fundació de Lluita contra la Sida, Premi Talent d’Honor Científic 2020 Jesús Conte - Welcome Talent Society
Castell de Peralada   Nit
Premis Talent 2020 La Fundació Castell de Peralada, Premi Talent d’Honor de Mecenatge Jesús Conte - Welcome Talent Society