La Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona han concedit el Premi d’Honor Ambaixador de Catalunya a Gerard Piqué, futbolista del Futbol Club Barcelona, campió del món, d’Europa i d’altres competicions, pel seu exemple com a ambaixador de la marca Barcelona i Catalunya arreu del món i pel seu tarannà emprenedor i impulsor de talent. Aquest premi està destinat a personalitats catalanes que exporten al món la competitivitat, la creativitat i el talent català.

Gerard Pique assenyala Barca EuropaPress

El lliurament d’aquest guardó, juntament amb els altres corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes.  

Els Premis dHonor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

Enguany s’ha afegit tres premis especials COVID-19 per enaltir la capacitat creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes a l’hora d’afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar-hi una resposta positiva.

D’altra banda, el 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic a la Casa Llotja de Mar la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquest sisena edició.